Søg

6 point afsluttede en god weekend

Jesper Klitgaard, 15. december 2019, kl. 18:33

To kampe – to sejre – seks point. Det er den simple status, Mario Simioni og Co kan lave, efter SønderjyskE’s travle weekend.
Først var det som bekendt Odense, der fredag aften blev besejret med 2-1, efter en noget nervøs afslutning og efter en kamp, hvor der stod SønderjyskE på det meste, men hvor det kneb lidt mere med at få den sorte gummiskive i nettet.

Det blev der lavet om på i eftermiddagens kamp mod Herlev, for her fik SønderjyskE godt gang i målscoringen. Første periode bød på hele tre mål af gæsterne fra syd, hvor Mads Lund, Konsta Mäkinen og Josh MacDonald kunne sætte pucken i nettet, mens Nikolaj Henriksen måtte hente pucken ud af eget net en enkelt gang.

Det var nu ikke fordi at hjemmeholdet var hverken ringere eller bedre end SønderjyskE, men trods de mange skud på mål, så var det SønderjyskE, der kunne gå til første pause med en god føring.

Det gjorde de også efter anden periode, men det var et hjemmehold, der til tider lagde et godt pres på gæsterne fra Vojens. De fik da også udlignet ved to hurtige scoringer, men timeout taget af Mario Simioni, fik ro på tropperne, og da Phil Lane kunne bringe udeholdet foran med 3-4, var der kun en vej vist.

Mads Lund kunne midtvejs i tredij periode reelt afgøre kampen med sit andet mål til 3-5, og til sidst kunne Rasmus Lyø sende pucken i det tomme net, til slutstillingen 6-3 til SønderjyskE.

Det var også en tilfreds assistenttræner, som efter kampen kunne gøre status:
– Vi spiller generelt en god, disciplineret udekamp. Vi spiller en god 1. periode og sikrer os en fortjent føring, men de kommer så stærkt ud i 2. Periode og udligner. Vi glæder os dog over, at vi holder hovedet koldt, og fortsætter med at spille på trods af det. Det blev afgørende,  ligesom det blev afgørende at vi vinder de 2 holds Powerplay vs Boxplay set over hele kampen, lød analysen efter kampen fra Jan Jensen

Dermed fik SønderjyskE taget revanche for det ærgerlige nederlag til netop Herlev for fjorten dage siden, og holdet kan nu gå ind til fredagens kamp mod formstærke Frederikshavn med optimisme.

Foto: Svend-Erik Boysen, sebfoto.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus