Søg

1 point i dramatisk lokalopgør

Per Jessen, 10. januar 2017, kl. 22:52

SønderjyskE fik et enkelt point med hjem fra lokalopgøret hos Odense Bulldogs, der efter en hektisk afslutning trak det længste strå med en 3-2-sejr i overtiden.

Der var absolut muligheder for et større udbytte af dagens anstrengelser, men alt for mange muligheder blev misbrugt og til sidst i kampen blev føringen oveni sat over styr.

– Det er lidt frustrerende at stå med ét point efter en kamp, som vi burde have vundet. Vi skulle have afgjort kampen tidligere, men vores offensiv får ikke løst opgaven i dag, siger cheftræner Dan Ceman.

Værterne, der stillede op uden topscorer Dale Mitchell, startede med et lille overtag, og i det femte minut kom hjemmeholdet foran. Som perioden skred frem kom SønderjyskE bedre og bedre med, og de gode takter blev taget med ind i omklædningsrummet. I anden periode sad SønderjyskE nemlig tungt på spillet, og det selvom SønderjyskE tre gange måtte spille undertal.

Martin Eskildsen fik scoret sit første sæsonmål, da han udlignede til 1-1. Kristian Jensen, Thomas Spelling og en flyvende Greg Gibson havde også gode muligheder for at score, men Tadeas Galansky spillede en rigtig flot kamp i Odense-målet.

I slutningen af anden periode røg en ilter Tony Romano i bad, da han spearede Mads Lund. SønderjyskE startede derfor tredje periode med tre og et halvt minut i powerplay, men det forblev det eneste powerplay i dagens kamp.

I fem mod fem kom føringsmålet. Kristian Jensen scorede til 2-1 på sin gamle hjemmebane, og det så ud til, at de lyseblå-sorte sønderjyder var på sejrskurs, men i slutfasen fik et godt kæmpende Odense-hold udlignet lidt ud af ingenting. Dermed måtte de to hold ud i overtid, hvor en lidt omdiskuteret kendelse blev kampafgørende. Derek Damon løftede staven på en fri Simon Grønvaldt, der blev tilkendt et straffeslag, som han scorede på bag Joni Myllykoski.

Med det ene point bliver SønderjyskE hængende på fjerdepladsen, men der er kun tre point op til Frederikshavn White Hawks, der fredag kl. 19.30 kommer på besøg i SE Arena i et direkte opgør om tredjepladsen.

Odense – SønderjyskE 3-2 (1-0, 0-1, 1-1, 1-0) OT
04:23 1-0 Mads Schaarup (Thinnesen, Bjerrum)
22:58 1-1 Martin Eskildsen (Nielsen, Rasmussen)
45:49 1-2 Kristian Jensen (Førster)
56:22 2-2 Simon Grønvaldt (Bjerrum, Petersen)
60:53 3-2 Simon Grønvaldt STR
Udv.: OIK 1×5, SE 6×2 + 1×10 (Granath)
Skud: 22-22
Tilskuere: 1211


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus