Søg

Vigtig uge venter for SønderjyskE Herrehåndbold

Jacob Ravn, 18. november 2019, kl. 10:52

SønderjyskE Herrehåndbold møder i denne uge to af de konkurrenter, der også bejler til en plads i slutspillet. Første kamp spilles mandag aften i Fredericia.

SønderjyskE Herrehåndbold kan i denne uge tage et solidt skridt mod slutspillet, hvis holdet kan gøre rent bord i kampene mod Fredericia HK og Mors-Thy Håndbold.

Mandag aften gælder det Fredericia HK på udebane, mens Mors-Thy Håndbold gæster Broager Sparekasse Skansen på torsdag.

Her og nu er fokus rettet mod kampen mandag aften, hvor SønderjyskE med en sejr kan spille sig op på ligaens fjerdeplads, mens Fredericia i tilfælde af en sejr kan spille sig op, så de kun er ét point efter SønderjyskE.

– Sæsonen er endnu i den unge ende, men det er da en afgørende uge, når vi først møder Fredericia og derefter Mors-Thy, som begge er hold, der slås med for at komme i top otte. Det er altid en fordel at vinde, men sejre i disse kampe kan være særligt dejlige, fordi det også gælder de indbyrdes kampe, som kan være et lille ekstra point værd. Vi så jo i sidste sæson, hvor meget et enkelt mål kunne være værd i forhold til vores kamp mod Ribe-Esbjerg om en plads i slutspillet. Så det er vigtige kampe i aften og på torsdag, men vi får jo også to point, når vi slår Skjern og GOG, minder SønderjyskE-træner Kasper Christensen om.

Siden SønderjyskE slog GOG har holdet spillet uafgjort mod Lemvig-Thyborøn og TTH Holstebro, og mandagens kamp i Fredericia kommer til at minde om de to seneste kampe, forudser SønderjyskE-træneren.

– Vi går ind til kampen med en gameplan, der minder om de seneste par kampe. Fredericia minder om noget af det, TTH kom med – uden sammenligning i øvrigt. Men de har en god kontrafase, så vi skal sørge for at eksekvere vores angrebsspil godt og klogt og undgå for mange tekniske fejl, for Fredericia har en rigtig god kontrafase. Kan vi løse den opgave, har vi en god chance for at slå dem, mener Kasper Christensen.

Oprykkerne fra Fredericia har med ni point i ti kampe fået en god start på ligalivet, og i SønderjyskE er der stor respekt for det, som holdet er ved at bygge op.

– De er oprykkere, men de kommer med alt andet end et oprykkerudtryk. De kom op som et ligahold i forklædning, og de har rammerne med en fin økonomi, en moderne hal og mange tilskuere. Flere af spillerne kommer også med flere ligasæsoner i bagagen, og det er et hold, der er kommet op for at bide sig fast i ligaen. Det er nok tvivlsom, om de når slutspillet i år, men Fredericia vil over de næste år med rette have slutspilsambitioner, mener Kasper Christensen.

Til kampen må SønderjyskE undvære Mikkel Hansen, der har brækket en lillefinger, så han sidder ude resten af 2019. Til gengæld er Frederik Ladefoged klar til at blive kastet i kamp igen.

Kampen mellem Fredericia HK og SønderjyskE Herrehåndbold spilles mandag klokken 20.00, og kampen kan ses på TV2 Sport.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus