Søg

Vigtig udekamp

Anders Gormsen, 6. marts 2021, kl. 17:23

Søndag eftermiddag spiller håndboldherrerne er vigtig udekamp mod Fredericia Håndbold og vi kan med en sejr sikre os deltagelse i slutspillet.

Fredericia er imidlertid ikke et hold man sådan uden videre tager point fra. Holdet er med en sejr over os stadig i spil til slutspillet og har i mange kampe vist rigtig flot spil og vandt også over os i Broager Sparekasse Skansen med 28-32, så vi har revanche til gode mod fredericianerne.

Kendetegnene for søndagens modstander er at de scorer rigtig mange mål via hurtigt og godt kontraspil både i første, anden og tredjebølgen og det er naturligvis også noget SønderjyskE truppen er forberedt på, siger assistenttræner Rasmus Vandbæk

– Ja vi er indstillet på deres hurtige spil og skal sørge for en fornuftig omgang med bolden og være klar til at løbe retur når vi hr afsluttet. Det er dog ikke det eneste våben Fredericia besidder. Vi skal være omstillingsparate, da de har mange flere strenge at spille på. Holdet er uden de to profiler Kristian Stoklund og Mishels Liaba og der er ingen tvivl om at de har trænet forskellige spilformationer vi ikke er forberedt på, såå derfor skal vi være klar på at omstille os hele tiden.

– Fredericia vil uden tvivl spille en del 7 mod 6 og i bagkæden spille med 2 venstrehåndede der er glade for at sætte tempo i angrebsspillet.

– For vores eget vedkommende har vi trænet rigtig meget angrebsspil. Det er en del af spillet hvor vi ikke har været helt tilfredse, ikke at vi har spillet dårligt, men fordi vi gerne vil lægge endnu flere lag på den del af spillet. Ellers gælder det for os om at finde det stabile forsvarsspil og passe godt på bolden når vi har den.

– Vi kommer ind til kampen med god selvtillid og stor tro på os selv efter en god periode selv om det blev til et smalt nederlag mod Skanderborg. Vil vil sætte alt i spil for en sejr over Fredericia og blive ved med at kæmpe for at være i spil til femtepladsen i en rigtig hår og spændende liga.

SønderjyskE har alle mand klar til kamp og Oliver Eggert er igen at finde på holdkortet.

Fredericia HK-SønderjyskE spilles søndag d. 7. marts kl. 14.00 i thansen Arena, Fredricia og kampen kan følges på livestream via Fredericia HKs Facebook side.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus