Søg

Vigtig sejr

Anders Gormsen, 23. november 2020, kl. 22:04

Håndboldherrerne jagtede mandag aften den tredje sejr i træk da Århus Håndbold tog imod til opgøret i HTH Herreligaens 14. runde.

Det blev en nervepirrende kamp med en afslutning hvor hjemmeholdet kunne have stjålet det ene point.

I løbet af de første 30 minutter havde vi godt styr på århusianerne og udnyttede deres fejl til egen fordel og kunne gå til pause med en føring på 9-14. Vi fik tacklet flot på deres skytter der blev presset til mange afslutninger ind over midten og fik omvendt scoret på mange af vores afslutninger.

I løbet af anden halvleg fik vi lidt sværere ved at holde styr på især August Wiger der gang på gang udfordrede i vores højre forsvars side. Heldigvis forstod spillerne at slå igen hver gang hjemmeholdet var ved at nå op og holdt hovedet koldt i en neglebidende afslutning.

Med 6 sekunder tilbage havde vi muligheden for definitivt at lukke kampen med en dobbelt chance ved stillingen 25-26, desværre blev begge afslutninger reddet og Århus havde muligheden for at afslutte. Belært af Skanderborg kampen blev der denne gang tacklet og selv om Frederik Ladefoged måtte indkassere en udvisning på den sidste tackling gjorde det at hjemmeholdet måtte nøjes med et frikast efter tid. Dette blev ikke rigtig farligt og dermed kunne de lyseblå juble over sejren på 25-26 og to dejlige point.

Målscorere for SønderjyskE: Alec Smit 6, Oliver Eggert og Tobias Møller hver 4, Thomas Mogensen og Marcus Dahlin hver 3, Jon Andersen og Morten Bjørnshauge hver 2, Frederik Ladefoged og Noah Gaudin hver 1.

Redninger: Josip Cavar 11, Kristian Pedersen 1.

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus