Søg

Vigtig sejr efter gyserafslutning

Copus, 13. februar 2016, kl. 23:01

Man skulle helt hen i det absolut sidste sekund inden kampen mellem SønderjyskE og Århus blev afgjort til de lyseblås fordel.

For at være helt korrekt scorede Christoffer Fors det afgørende mål efter tid, på et straffekast dømt sølle 3 sekunder før tid.

Forud var gået en kamp der var helt tæt gennem langt det meste af tiden. SønderjyskE kom bedst fra start, men i slutfasen var hjemmeholdet Århus foran med 23 – 20. SønderjyskE spillerne kæmpede dog ufortrødent videre og heldigvis var marginalerne med de lyseblå, selvom Århus fik fumlet en bold ind bag Daniel Frey, til 26 – 26 blot 40 sekunder før tid.

Heldigvis fik Frederik Børm kæmpet sig til et straffekast, som blev omsat til mål og lyseblå jubel kunne bryde ud, både blandt spillere, men også blandt de mange medrejsende fans.

Cheftræner Morten Henriksen er da også en glad mand her dagen efter

– Vi spillede en rigtig fin kamp og jeg er ovenud tilfreds med spillerne der formåede at holde fokus uanset om vi var i front eller var bagud. De var mentalt i overskud og var skarpe, strukturerede og aggressive gennem alle 50 minutter. Alle udviste en fantastisk attitude og der er særdeles vigtigt, især på udebane.

Vi spillede, som i hele 2015, en flot defensiv kamp, hvor spillerne var i stand til at stå imod, selvom vi var rigtig meget i undertal.

Angrebsmæssigt spillede vi også rigtig fint gennem store dele af kampen. Spillerne var god til at iscenesætte hinanden og så er der store roser til Claus Kjeldgaard og Magnus Gullerud. Mathias Thynell spillede også en stor kamp, men rigtig mange byder flot ind.

Jeg vil også gerne sige tak til den dejlige flok der var med i Århus for at støtte os. Fantastisk at opleve den opbakning på udebane.

Vi var rigtig glade i går, men jeg er ikke tvivl om at spillerne allerede i dag er fuldt fokuserede på den næste opgave der venter mod KIF Kolding på torsdag –

Århus Håndbold – SønderjyskE 26 – 27 (12 – 13)


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus