Vi tager et par dybe indåndinger – og to dejlige point

Lørdag eftermiddag skulle vi forsøge at revanchere os for to måls nederlaget i Kolding, da koldingenserne gæstede en tilskuertom Broager Sparekasse Skansen.

Det holdt hårdt, og der skulle 60 minutters hård fight og en genistreg, eller måske blot en heldig hånd til at afgøre det til vores fordel. Mere om det senere.

Kampen startede som ventet tæt, med skiftende scoringer til begge hold. Indledningen var dog ingen målfest og først efter 7 minutter fik vi bolden i kassen til en føring på 3-2. Vi kom også på 8-5 efter en fin periode hvor der blev lukket godt af for KIFs angrebsspil og vi selv fik eksekveret angrebene fornuftigt. Midt i halvlegen kneb det med effektiviteten og gæsterne fik udbytte af kontraspillet og spillet 7 mod 6 hvilket gav dem overhånden i de sidste 17 minutter af første halvleg, der endte 16-18.

Vi startede de sidste 30 minutter med 3 tekniske fejl og det betød af måltavlen viste 16-20 allerede efter 32 minutter. Der blev heldigvis sat en prop i hullet og selvom gæsterne bevarede en 3 målsføring helt frem til de 43. minut blev spillet en kende bedre og arbejdsindsatsen intensiveret. Bagud 22-24 kom så den kampafgørende beslutning fra SønderjyskEs trænerbænk. Kristian Petersen afløste en ellers udmærket Josip Cavar i målet og med et imponerende indhop betød hans indsats at KIF kun scorede 2 gange i de sidste 13 minutter, Så fra at være bagud med 22-24  vandt vi kampen med 3 mål, 29-26 efter en flot kollektiv arbejdssejr.

Med sejren idag er vi nu på 19 point inden årets sidste kamp der bliver spillet på tirsdag d. 22. december i Aalborg mod rækkens nr. 2 Aalborg Håndbold.

Målscorere for SønderjyskE: Tobias Møller 7, Jon Andersen 6, Noah Gaudin 4, Thomas Mogensen, Frederik Ladeforged, Morten Bjørnshauge, Kristian Stranden og Marcus Dahlin hver 2, Oliver Eggert og Alec Smit hver 1

Redninger: Josip Cavar 9/32, 29%, Kristian Petersen 7/9, 78%

Målscorere for KIF Kolding: Andrea Væver6, Andreas Flodman 5, Peter Balling 4, Benjamin Pedersen og Thomas Boilersen hver 3, Alexander Morsten og Chris Jørgensen hver 2, Vetle Rønningen 1.

Udvisninger: SønderjyskE 2, KIF 3.