Søg

Vi skal tilbage på sporet

Anders Gormsen, 27. februar 2020, kl. 18:13

Efter et par nederlag skal vi forsøge at komme tilbage på sporet i fredags kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Fredagens gæster ligger placeret på rækkens næstsidste plads, men det betyder ingenlunde at det bliver en nem opgave for cheftræner Kasper Christensens udvalgte.

LTH har, trods placeringen i bunden, spillet og ikke mindst fightet sig til point mod både Alborg, Århus og Skanderborg og har imponerende 4 point i de seneste 3 kampe, så vi er advaret.

Kasper Christensen siger følgende om kampen

– Vi skal forsøge at få spillet kampen på vores præmisser med et minimum af fejl.

– Lemvig-Thyborøn har god tålmodighed i deres spil og derfor skal vi passe godt på bolden når vi har den, forstået på den måde at vi skal sørge for at få afsluttet på alle vores angreb og ikke smide bolden ud over sidelinjen. Vi kan forvente at få 7-8 boldbesiddelser mindre i forhold til andre kampe, så det skal forvaltes fornuftigt.

– I forsvaret skal vi være dygtige i mand mod mand spillet og forsøge at få noget fysik ind på deres dygtige bagspillere.

– Det er umiddelbart en kamp vi bør vinde, men vi har kæmpestor respekt for LTH og tager intet for givet i denne liga hvor alle kan slå alle.

Vi håber naturligvis at vi igen får hallen fyldt op så spillerne kan mærke den store opbakning og at fansene kan hjælpe gutterne til en sejr.

SønderjyskE-Lemvig-Thyborøn Håndbold spilles fredag d. 28. februar kl. 19.30 i Broager Sparekasse Skansen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus