Søg

Venstrefløjen på plads i SønderjyskE

Per Jessen, 16. februar 2017, kl. 5:30

Christoffer Fors har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold, som samtidig har skrevet kontrakt med Mikkel Møller fra Lemvig Håndbold. Dermed er venstrefløjen på plads til næste sæson.

Svenske Christoffer Fors kom tilbage i 2012 til SønderjyskE, og opholdet er nu blevet forlænget frem til sommeren 2018. Sportschef Simon Hajdu Lindhardt betegner ham som en hårdtarbejdende spiller med de klassiske SønderjyskE-værdier.

– Fors er som skåret i granit og får altid det bedste ud af træningen. Han er en teknisk dygtig spiller med mange skudvarianter, og så er han god i kontraspillet. Med sin store hurtighed og råstyrke er han en dygtig forsvarsspiller på fløjpositionen, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Den svenske ”granitblok” er også glad for den nye aftale.

– Jeg har været i SønderjyskE i fem år, og med det lyseblå hjerte, som jeg har, er jeg rigtig glad for, at kontrakten er blevet forlænget. Det har været en fantastisk rejse hidtil, og jeg glæder mig til at tage yderligere skridt sammen med SønderjyskE og vores fantastiske publikum i Broager Sparekasse Skansen, siger Fors.

På venstre fløj får han den kommende sæson Mikkel Møller som ny holdkammerat. Den 23-årige fynbo betegnes som en spændende og alsidig spiller, der er opflasket i GOG. I Lemvig er han også blevet brugt som playmaker.

– Mikkel har været i vores søgelys igennem længere tid, og derfor er det meget tilfredsstillende, at han næste sæson tørner ud i lyseblåt. Udover at kunne levere høj kvalitet på venstre fløj, så kan han også bidrage med spændende kompetencer i bagkæden.  Han er en spændende spiller med en eminent teknik og et glimrende stående skud. Som gammel GOG’er er han ikke overraskende meget stærk i kontrafasen, forklarer Simon Hajdu Lindhardt.

Efter et år i 1. Division, hvor han i 18 kampe har lavet 72 mål, føler Mikkel Møller, at han er klar til større udfordringer.

– Jeg er utrolig glad for at have indgået en to-årig aftale med SønderjyskE. Der er et perfekt match, som giver mig mulighed for at komme tilbage og spille på øverste hylde i Danmark. Jeg glæder mig til at blive del af et professionelt og godt træningsmiljø på et spændende hold. Og med et nyt og spændende trænerteam ser jeg gode muligheder for at videreudvikle mig. Det bliver også fedt at hoppe i den lyseblå trøje foran det eminente publikum, som SønderjyskE er kendt for, siger Mikkel Møller.

Fakta Christoffer Fors
Nationalitet:                 Sverige
Alder:                          26 år (02.01.1991)
Højde:                         184 cm
Vægt:                          89 kg
Position:                      Venstre fløj
U -landskampe:          1
Kontraktudløb:            30.06.2018
Tidligere klubber:        H43 Lund

Fakta Mikkel Møller
Nationalitet:                 Danmark
Alder:                          23 år (09.11.1993)
Højde:                         179 cm
Vægt:                          85 kg
Position:                      Venstre fløj, playmaker
Kontrakt:                     2 år (30.06.2019)
Tidligere klubber:        GOG, Lemvig Håndbold

Foto: Jens Christiansen, JC Foto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus