Søg

Ung GOG-spiller forstærker fløjen i SønderjyskE Herrehåndbold

Jacob Ravn, 16. april 2021, kl. 5:30

SønderjyskE Herrehåndbold har skrevet en etårig kontrakt med den unge GOG-højrefløj Viktor Nevers.

SønderjyskE Herrehåndbold har været på udkig efter en ny højrefløj, efter Nikolaj Vinther blev alvorligt skadet, og nu har klubben fundet en erstatning i GOG.

Viktor Nevers, der fylder 19 år på søndag, har underskrevet en etårig kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold gældende fra 1. juli 2021.

– Viktor Nevers er en ung og meget spændende højrefløj, som kommer til at supplere Alec Smit til næste sæson. Han er en meget interessant spiller, der er blevet skolet godt i GOG. Han har en enorm springstyrke og er virkelig hurtig på kontra. Med tilgangen af Viktor Nevers har vi fået en rigtig god makker til Alec Smit. Vi er sikre på, at vi kan være med til at udvikle Viktor Nevers yderligere, så han kan bygge endnu mere på sit spil, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

Viktor Nevers ser frem til sommerens skifte til SønderjyskE Herrehåndbold.

– Jeg ser utrolig meget frem til at trække den lyseblå trøje over hovedet og blive en del af et spændende og professionelt set-up. Jeg ved, at der er rigtig god opbakning til holdet, og at der næsten er fyldt til hver eneste hjemmekamp i Broager Sparekasse Skansen, og det glæder jeg mig rigtig meget til at opleve i næste sæson, siger Viktor Nevers.

Den kommende SønderjyskE-spiller står noteret for otte ungdomslandskampe.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus