Søg

Uafgjort mod Ribe-Esbjerg

Anders Gormsen, 3. oktober 2020, kl. 19:58

Efter en drabelig afslutning måtte vi nøjes med et point efter at have domineret kampen i de fleste af de 60 minutter.

Vi kom fornuftigt fra start og efter at have været bagud med 2-0 fik vi kontrol over begivenhederne og var foran med 7-10 midt i halvlegen. Herefter røg vi ind i en scoringspause som hjemmeholdet benyttede til at score 5 mål i træk. Det fik SønderjyskE træner til at forlange time-out og det havde den ønskede effekt. I de efterfølgende minutter blev spillet igen på vore præmisser og ved halvleg var vi i front med 16-14.

I de sidste 30 minutter blev det forspring øget til 5 mål, 15-20 og 18-23, men desværre kunne vi ikke snøre sækken og i en hektisk slutfase måtte vi se hjemmeholdet hente 3 mål fra 23-26 til 26-26 og i sidste ende kunne det have endt med et nederlag, da bolden var på Ribe-Esbjerg hænder i det sidste angreb. Heldigvis endte det uden mål og dermed kunne vi skrive et point mere ind på kontoen efter en kamp hvor vi burde have haft begge.

Ribe-Esbjerg – SønderjyskE 26-26 (14-16)

Målscorere for Sønderjyske: Thomas Mogensen 5, Oliver Eggert 4, Nikolai Vinter, Morten Bjørnshauge og Tobias Møller hver 3, Alec Smit og Jon Andersen hver 2, Marcs Dahlin og Frederik Ladefoged hver 1.

Redningsprocent for Josip Cavar 33%

Målscorere for Ribe-Esbjerg: Mathias Jørgensen 8, Runar Karason 6, Lasse Uth 5, Miha Zvisej 3, Jonas Laarholm 2, Nicolai Nygaard 1.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus