Søg

U-19 spiller træner med ligatruppen

Anders Gormsen, 4. marts 2021, kl. 9:35

Oliver Sigurd Nielsen er navnet på en af de mange unge talenter på HF Sønderborgs U-19 hold. Han har fået håndboldopdragelsen i Dybbøl IU inden han tog på Hjemly Idrætsefterskole og nu er tilbage på hjemligt halgulv.

Han er samtidig en af de spillere der træner sammen med SønderjyskEs ligaherrer hvor han suger til sig af de etablerede spilleres viden og erfaring. Tilbuddet om at deltage i ligaherrernes træning er kommet i stand efter en dialog mellem talentchef og U-19 træner Sonni Larsen og de to ligatrænere Jan Pytlick og Rasmus Vandbæk.

Om træningen siger Oliver

–  Det er rigtig fedt og udfordrende at træne med spillere der hører til i toppen af dansk håndbold og det gør da også en ung spiller som mig lidt ydmyg. Jeg føler det er utrolig lærerigt og samtlige spillere er dygtige til at dele ud af deres erfaringer og til at fortælle hvordan jeg kan blive bedre.

– Selvom jeg kommer som ung spiller bliver jeg hele tiden opfordret til at tage ansvar til træning og til at sætte mig selv i spil og nogen gange også tage dirigent stokken når jeg som playmaker skal sætte spillet op. Jeg kigger meget på hvad en spiller som Thomas Mogensen gør, da han lige som mig selv er playmaker og forsøger at suge så meget til mig som muligt fra en spiller der har prøvet så meget på en håndboldbane.

– Nå man kommer ind til sådan en trup af dygtige spillere kan man godt blive lidt ”starstruck”, men alle har taget rigtig godt imod mig og jeg har mødt en flok gode gutter der også sørger for at man kommer med i det sociale og føler sig godt tilpas.

– Så både håndboldfagligt og menneskeligt føler jeg at det her er med til at udvikle mig til hele tiden at blive den bedste udgave af mig selv.

Når Oliver ikke er at finde på håndboldbanen går han i 2. G på Sønderborg Statsskole og forsøger at få studie og håndbolddrømme til at hænge sammen.

Håndbolddrømmen er at han kan gøre sig gældende på SønderjyskEs ligahold og mon ikke vi får ham at se i den lyseblå trøje i Broager Sparekasse Skansen på et tidspunkt.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus