Søg

TTH Holstebro gæster Broager Sparekasse Skansen

Anders Gormsen, 8. november 2019, kl. 17:25

Lørdag eftermiddag skal håndboldherrerne op mod et af ligaens absolut bedst spillende hold når Broager Sparekasse Skansen lægger gulv til håndbold i topklasse.

Som TTH Holstebro spiller for øjeblikket er det måske bedste hold i Primo Tours ligaen, så der bliver brug for alle mand i hallen også på tilskuerpladserne, hvor den skal have fuld gas for at hjælpe drengene til point.

Vi havde helt godt styr på TTH i sidste sæson hvor vi vandt begge opgør og det må rigtig gerne fortsætte i lørdagens kamp. Der er dog ingen tvivl om at der skal ydes maksimalt på alle pladser og i alle facetter af spillet hvis det skal lykkes.

Cheftræner Kasper Christensen nævner én ting som kan blive kampafgørende

– Vi skal have fuld fokus på at de ikke får gang i deres 1. bølgekontra som er landets stærkeste med Magnus Bramming og Kasper Kildelund som to hurtige og træfsikre raketter. Det bliver således den gamle traver om at vi skal eksekvere sikkert, undgå tekniske fejl og så ellers løbe hjem i en hulens fart.

– Vi går ind til kampen med en god fornemmelse efter at have spillet rigtig godt i de seneste kampe, med 3 ud af 4 point på udebane, så vi tror naturligvis på point.

Trænerbænken må se bort fra Mikkel Møller der er ude med en skade mens Steffan Høj er tvivlsom. På plussiden tæller det at Frederik Ladefoged er på vej tilbage og sandsynligvis er med på bænken.

SønderjyskE-TTH Holstebro spilles lørdag d. 9. november kl. 16.10 i Broager Sparekasse Skansen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus