Søg

Trøjeauktion: Byd på udebanetrøjerne fra sidste sæson

Per Jessen, 17. marts 2021, kl. 16:33

Så er der åbnet op for en trøjeauktion på SønderjyskE Herrehåndbolds sorte udebanetrøjer fra sidste sæson. Auktionen afvikles online på www.støtsønderjyske.dk.

Auktionerne slutter i løbet af aftenen tirsdag den 23. marts. Kan du ikke sidde klar ved tasterne, så er der mulighed for at lave et “maksimumbud”, hvor systemet automatisk byder for dig indtil dit maksimum. Bliver der budt inden for de sidste tre minutter af auktionen, så forlænges auktionen med fem minutter, indtil der er en vinder. Dermed har alle de samme betingelser for at få fingre i ønsketrøjen.

Der skal inde på www.støtsønderjyske.dk oprettes en bruger (mail eller Facebook-login) for at kunne byde. Opretter du med Facebook, så husk, at mails med info sendes til den mail, som du har på din Facebook-profil. Alle bud bliver anonymiseret, så almindelige brugere kun kan se et par bogstaver på den bydende person.

Mindstebud er 500 kr., og der skal minimum bydes 100 kr. over det aktuelle bud. Betaling senest 1. april kan ske online med MobilePay 96413 (angiv trøjenummer i tekst) eller bankoverførsel Broager Sparekasse Reg.: 9797 Konto: 1174142 samt MobilePay og kontanter ved afhentning af trøjen, som også kan sendes. Virksomheder kan få tilsendt faktura. Er der spørgsmål til auktionen så kontakt venligst pj@soenderjyske.dk – er der spørgsmål til afhentning så kontakt Christina Nissen på tlf. 29 99 96 39.

Vi glæder os til at modtage jeres bud og takker på forhånd for opbakningen. Se mere på www.støtsønderjyske.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus