Søg

Træning på toppen

Anders Gormsen, 5. februar 2021, kl. 12:19

Talentudviklingen i SønderjyskE herrehåndbold kører for fuld kraft og lige nu er der flere U-19 spillere der træner med ligaholdet fortæller talentchef og U-19 træner Sonni D. Larsen.

  • Lige nu har vi flere spillere der får hår på brystet og kæmpe erfaring ved at træne sammen med SønderjyskEs bedste håndboldherrer og ikke mindst glæden ved at have rollemodellerne så tæt på at man kan suge af deres talent og erfaring.

Når overskriften hedder Træning på toppen, betyder det at de unge spillere skal være på toppen for at få adgang til at træne med ligaholdet. De skal naturligvis være gode håndboldspillere, men de skal også være trygge i deres eget spil og ikke mindst skal de passe deres ting, både med hensyn til træning og også i deres uddannelse eller arbejde. Talent er ikke nok, der skal masser af hårdt arbejde til.

For cheftræner Jan Pytlick betyder deltagelsen af de unge spillere at han har en række gode træningspartnere der kan gå ind og supplere og måske endda udfordre de etablerede ligaspillere på visse punkter og han giver da også udtryk for talenterne knokler godt på og arbejder benhårdt og seriøst til træning.

U-19 spillerne der lige nu træner med ligaherrerne er Oliver Sigurd Nielsen, Peter Lausten, Rune Overlund Sørensen, Marius Hundebøl og Malthe Kronborg.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus