Søg

Trænere på plads på herresiden i hf Sønderborg/SønderjyskE

Per Jessen, 26. februar 2016, kl. 8:00

Det bliver en blanding af gamle og et par nye trænere der skal sørge for træningen i hf Sønderborg/SønderjyskE til næste sæson. Samarbejdet omkring talentudviklingen mellem hf Sønderborg og SønderjyskE fortsætter, og igen til den kommende sæson er det lykkedes at sammensætte et stærkt træner team.

På senior herrer (3. div.) er der to kendte ansigter. Som hovedansvarlig for senior herretruppen fortsætter Jan Christensen, og som hans assistent kommer Jan Holm Kristensen retur. Jan har haft et år uden håndbold, men er nu klar til at trække i træningstøjet igen.

U-18 drenge skal ligesom i denne sæson trænes af Martin Grau og Dezmal Dedic (Bobo).

Martin er udover dette også ansvarlig for talenttruppen hvor dem med størst potentiale fra U-16, U-18 og 3.div. får 2 ekstra træningspas.

Ved U-16 drenge har fire klubber i denne sæson arbejdet sammen i Sønderjysk HK. Det er Dybbøl, Sydals, Sydstjernen og hf Sønderborg. Det har været en succes, og der har faktisk været spillertilgang siden samarbejdet startede tilbage i august 2015. Samarbejdet fortsætter til den kommende sæson, hvor trænerne bliver Steffan Nielsen og Steffen Riisbøl. Steffan er allerede i denne sæson tilknyttet U-16 drenge og bliver ansvarlig for truppen i Sønderborg.

Steffen Riisbøl er der mange der kender som tidligere målmand på SønderjyskE’s herreliga hold. Han har i denne sæson trænet i Sundeved, men vil i den kommende sæson træne i hf Sønderborg(Sønderjysk HK).

– Vi er rigtigt glade for den trænerbesætning, det er lykkedes at få omkring talentdelen i hf Sønderborg/SønderjyskE. Vi har et glædeligt gensyn med to dygtige ansigter, og de trænere der fortsætter har vist en klar forståelse for at sætte udviklingen i højsædet. Dette også selvom det nogle gange på kort sigt kan koste lidt på resultaterne, men vi er stolte over hovedformålet om fortsat at kunne sende spillere op i ligatruppen i SønderjyskE, siger Flemming Nielsen, bestyrelsesmedlem i hf Sønderborg.

– Ud over talentudviklingen håber vi den kommende sæson at vores 3. divisions herrer kan spille med i toppen af rækken, og kan vi krydre sæsonen med en oprykning til 2. division, vil det være et glædeligt mål der går i opfyldelse, slutter Flemming Nielsen

Også SønderjyskE talentchef Kasper Christensen glæder sig over besætningen:

– Som ny talentchef glæder jeg mig til samarbejdet med et ambitiøst trænerteam i talentsektoren. Det glæder mig vi har en besætning med de rette værdier og holdninger omkring talentudvikling. Det har netop udmøntet sig i en kontrakt til det lokale talent Aaron Mensing, og dem håber vi der kommer mange flere af fremadrettet, siger Kasper Christensen

Sommertræningen starter op i maj måned. Det vil senere blive meldt ud i lokale medier samt på hf Sønderborgs og SønderjyskE’s hjemmeside hvor og hvilken tid. Alle, såvel nuværende som nye spillere, er velkommen til at komme til sommertræning.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus