Søg

To sikre point

Anders Gormsen, 14. december 2019, kl. 10:44

Håndboldherrerne skulle fredag aften forsøge at gentage kunststykket fra det første opgør, med en sejr over lokalrivalerne fra KIF.

Kasper Christensen udvalgte forsatte de flotte takter fra kampen mod BSH og fik lynhurtig styr på kampen, der blev afviklet fuldstændig på vores præmisser. Et stabilt forsvar foran Josip Cavar holdt koldingenserne fra fadet og allerede efter 10 minutter var de lyseblå i front med 1-5, hvilket fik KIF til at forlange time-out. Det rystede dog ikke vores spillere, der bare fortsatte med at dominere og selv om hjemmeholdet forsøgte sig med 7 mod 6 spil stod defensiven fast. I stedet blev det udnyttet til bolderobringer og nemme scoringer i det tomme KIF mål.

Pausestillingen lød på 11-17.

I de sidste 30 minutter fortsatte spillerne med at kværne afsted  og der var på intet tidspunkt tvivl om sejren der til sidst lød på hele 24-33.

Jon Andersen spillede en flot kamp og blev topscorer med 8 mål på 9 forsøg og Josip Cavar udnyttede den gode defensiv til en redningsprocent på 38, men det var en helstøbt kollektiv indsats der sikrede et nyt flot resultat og en stor sejr over KIF.

Andre der gjorde det godt var den store flok medlevende tilskuere der på forbilledlig vis støttede og hjalp spillerne. TAK FOR DET.

SønderjyskE-KIF Kolding 24-33 (11-17)

Målscorere for SønderjyskE

Jon Andersen 8, Aaron Mensing 6, Oscar Sunnefeldt 5, Alec Smit og Mikkel Kjær Møller hver 4, Oliver Nøddesbo Eggert og Frederik Børm hver 2, Frederik Ladefoged og Anar Birkir Hálfdánsson hver 1.

Målscorere for KIF

Andreas Flodman 7, Benjamin B. Pedersen 6, Chris Holm Jørgensen 4, Fredrik Gustavsson 3, Jens Peschardt 2, Martin Larsen og Andreas Væver hver 1.

Udvisninger: KIF 3, SønderjyskE 2

Tilskuere: 1843

Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller

Observatør: Kjeld Løvqvist


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus