Søg

To dejlige point

Anders Gormsen, 9. september 2020, kl. 19:34

Udekampen mod TMS Ringsted blev akkurat lige så svær som frygtet, men heldigvis hed de lyseblå sejren hjem og kunne til sidst juble over de to point.

Første halvleg bølgede frem og tilbage med føringer der skiftede mellem holdene, vi scorede kampens første mål, men efter 12 minutter var det hjemmeholdet der havde haft mest gang i målscoringen. Tavlen viste 6-3 inden vi igen fik gang i maskerne bag TMS Ringsteds keeper og fem minutter senere var det helt lige 6-6 inden vi bragte os i front med et par stykker og holdene gik til pause med en SønderjyskE føring på 11-12.

I anden halvleg fortsatte det tætte parløb indtil det 40. minut med stillingen 17-17, hvorefter vi overtog styringen og med 9 minutter tilbage havde de lyseblå opbygget en 5 målsføring, og her burde kampen nok have være lukket til vores fordel. I stedet sneg der sig en række fejl ind i vores spil og inviterede hjemmeholdet ind i kampen igen, men til sidt kunne Jan Pytlick og hans spillere juble over to vigtige point i en kamp på en svær udebane. Sejren lød på 26-28.

TMS Ringsted-SønderjyskE 26-28 (11-12)

Målscorere for SønderjyskE: Tobias Møller 8, Jon Andersen 6, Frederik Ladefoged, Nikolai Vinther og Oscar Sunnefeldt hver 3, Marcus Dahlin og Morten Bjørnshauge hver 2, Thomas Mogensen 1.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus