Søg

Talentchef til SønderjyskE Herrehåndbold

Jacob Ravn, 28. juni 2019, kl. 5:30

SønderjyskE Herrehåndbold sætter øget fokus på talenterne og ansætter en talentchef. Valget er faldet på 46-årige Peter Nielsen, der har mange års erfaring med håndboldtalenterne i Sønderborg-området.

Der er plads til flere sønderjyder på holdkortet i SønderjyskE Herrehåndbold.

Der har altid været spillere, der har fået ”mojn” ind med modermælken, men SønderjyskE øger nu fokusset på talenterne og ansætter en talentchef, der skal være med til at sikre, at endnu flere af de lokale spillere kommer gennem nåleøjet til ligaholdet.

Valget er faldet på 46-årige Peter Nielsen, som i mange år har arbejdet med håndboldtalenterne i Sønderborg-området, og som desuden er træner for SønderjyskE’s andethold i 3. division.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt mener, at tiden nu er moden til at løfte talentarbejdet yderligere.

– Vi kigger ind i nogle store, brede årgange på U17, U15 og U13, og derfor er det et naturligt tidspunkt at øge fokusset på talenterne i Sønderborg og omegn. Vi er en smal organisation i SønderjyskE, og derfor glæder det os, at Peter Nielsen nu kommer ind med nye øjne og friske kræfter.

– Han er god til at uddanne ungdomstrænere, og han har stor erfaring med at arbejde med unge mennesker, og han har i mange år arbejdet med håndboldtalenterne her i området. Vi vil fortsat gerne udvikle lokale spillere til ligaholdet, og derfor er det påkrævet med et skarpere fokus på det enkelte talent, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Peter Nielsen glæder sig til at arbejde mere målrettet med håndboldtalenterne i SønderjyskE.

– Fremtiden ser spændende ud. Vi har et talentfuldt andethold, og de næste er på vej hele vejen ned, så det er nu strukturen skal sikres. Vi skal sikre, at trænerniveauet er højt, og at spillerne bliver udviklet i et setup, der forbereder dem til at blive professionelle håndboldspillere. Som talentchef får jeg den koordinerende rolle og skal sikre, at der tænkes langsigtet.

– Vi skal have opbygget en kultur, hvor spillerne kan se en vej til ligaholdet, men også skabe en bevidsthed om, at du ikke kan forvente at få fast spilletid de første år som seniorspiller på et slutspilshold, siger Peter Nielsen.

Ved siden af jobbet som talentchef vil Peter Nielsen fortsat være træner for klubbens andethold.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus