Søg

Svær hjemmekamp venter

Anders Gormsen, 7. december 2019, kl. 15:26

Søndag eftermiddag kommer de lyseblå krigere på en svær opgave når BSH besøger Broager Sparekasse Skansen i Primo Tours Ligaens 15 runde.

BSH ligger på ligaens 5 plads med 16 point, nøjagtig lige så mange som vi har på pladsen lige under. Det bliver derfor en kamp hvor begge hold med en sejr kan bringe sig endnu tættere på en topplacering og en slutspilsplacering.

Det er også en kamp hvor begge hold kommer for at slette et dårligt indtryk fra den seneste kamp. BSH måtte, noget overraskende se sig slået på hjemmebane af Århus Håndbold med 29-32 og vi skal have revancheret et nederlag og en sløj indsats efter 30-24 mod Ribe Esbjerg.

Vi skal op i et helt andet gear end vi viste i de første 20 minutter mod Ribe-Esbjerg og finde tilbage til den base der har virket så godt i de første kampe. Udgangspunktet skal ligge i en stabil defensiv og i angrebet skal afslutningerne være effektive og kyniske så vi ikke får for mange lette scoringer imo os.

BSH er et hold, der som altid, er godt besat på alle pladser med fysisk store og rutinerede spillere så vi skal spille klogt når vi har muligheden og så skal vi have Broager Sparekasse Skansen fyldt op med tilskuere så spillerne kan få ekstra luft under vingerne i en kamp hvor alt skal fungere for at vi kan få point.

SønderjyskE-BSH spilles søndag d. 8. december kl. 15.00 i Broager Sparekasse Skansen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus