Søg

Svær hjemmekamp i vente

Anders Gormsen, 13. november 2020, kl. 14:48

Lørdag eftermiddag skal vi atter i gang med Herre Håndbold Ligaen efter en lang pause, når BSH gæster Broager Sparekasse Skansen.

BSH kan ikke ligefrem kaldes en drømmemodstander da vi historisk set har det rigtig svært med lørdagens modstander. Vi har som regel spillet nogle fine kampe mod BSH, men til sidst har vi måtte se dem rende med pointene og det må der gerne laves om på i lørdagen kamp.

Skal vi have en chance for point er der mange ting der kop billig generisk klorokin skal lykkes og truppen har i de forgange 14 dage ikke haft så meget fokus på modstanderne men mere på sig selv, fortæller cheftræner Jan Pytlick

– I de seneste kampe har vi underpræsteret over hele linjen og det er vi naturligvis trætte af. Vores store udfordring har været at vi har haft to kop billigaste online aralen store huller i hver eneste kamp , en i første og en i anden halvleg, hvor vi slet ikke har kunnet få tingene til at fungere. Vi har lavet alt for mange tekniske fejl og så har vi haft tendens til at spille alt for individuelt i stedet for at holde os til vores koncept.

– Det har vi arbejdet rigtig meget med i de forgangne uger så vi forhåbentlig kan undgå det fremover. Vi undgår ikke at lave fejl, men vi skal finde redskaberne til at undgå at de hober sig op.

– Skal vi slå BSH kræver det at vi kan præstere på vores højeste niveau gennem samtlige 60 minutter og at vi bliver i stand til at holde konceptet også i de perioder hvor tingene måske ikke lykkes fuldt ud.

– Jeg synes vi har trænet rigtig godt siden GOG kampen og føler at vi er på rette vej. Vi har arbejdet rigtig godt på træningsbanen, bestall viagra utan recept billigt men også trænet det mentale aspekt rigtig meget.

Træneren kan igen disponere over Marcus Dahlin der er tilbage efter sin skade og så er unge Malthe Damgaard også et finde på holdkortet.

SønderjyskE-BSH spilles lørdag d. 14. november kl. 16.30 i Broager Sparekasse Skansen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus