Søg

Super fight og godt spil gav et point

Per Jessen, 12. marts 2016, kl. 20:40

Der var vigtige point på spil for begge hold, da SønderjyskE tog imod Aalborg i Broager Sparekasse, i 24. runde af Boxer Herreligaen.

Vigtigheden af kampen gik ret hurtigt op for de 2200 tilskuere. Der var blot spillet 1.17 minut inden SønderjyskEs Magnus Gullerud fik kampens første 2 minutters udvisning. Det blev dog på ingen måder en uren spillet kamp, men der blev gået til stålet i begge ender af banen.

Holdene fulgtes fint ad i indledningen, men efter 20 minutter var det alligevel gæsterne der var i front med 5 – 7 og Morten Henriksen forlangte time-out. Det hjalp og med 2 lyseblå scoringer blev det igen helt lige ved 7 – 7, efter 24 minutter.
En halvleg med flot SønderjyskE spil endte 12 – 11.

SønderjyskE fik en svær start på de sidste 30 minutter. De 3 første scoringer stod gæsterne for, 4.30 inde i halvlegen var billedet vendt på hovedet og Aalborg var i front 12 – 14. Hjemmeholdet fik kontakt igen ved 14 – 14, men måtte atter se gæsterne trække fra til 14 – 17 efter 10 minutter. På stor fight kæmpede de lyseblå sig tilbage og holdt snor i Aalborg med 12 minutter igen tog smed Jesper Jensen time-out kortet ved stillingen 19 – 20.

I det 22. minut skiftede SønderjyskE keeper Anders Petersender ellers havde stået godt, ud med Daniel Freyr Andresson, der takkede for tilliden med at hive 2 store redninger frem på de to første forsøg.

Med 6 minutter igen var de lyseblå bagefter med 20 – 23, men spillerne viste igen stor moral og nægtede at give op foran det entusiastiske publikum. 21 – 24 blev til 23 – 24 med 57.48 på uret og selvom Aalborg igen kom foran med 2 lykkedes det først for den nykårede “Årets Spiller” Jonas Samuelsson at få reduceret og 33 sekunder før slutfløjtet udlignede Magnus Gullerud til 25 – 25. Det gav gæsterne en sidste chance for at få sat et angreb op, men Sander Sagossens forsøg efter 3 meterkast gik over mål og hele Broager Sparekasse Skansen jublede sammen med spillerne over et overraskende, men helt fortjent point.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus