Super dejlig sejr over topholdet

Topholdet fra GOG besøgte onsdag aften Broager Sparekasse Skansen til en dyst mod vores lyseblå krigere om point i HTH Herreligaen og det gik over al forventning for hjemmeholdet.

Vi har før drillet fynboerne og et topmotiveret og skarpt hold gjorde det atter engang i onsdagens kamp, hvor Rasmus Vandbæk var alene på bænken i fraværet af Jan Pytlick der var syge meldt. Det gjorde han og holdet ganske godt og på baggrund af en fantastisk kollektiv indsats hvor der skarphed i begge ender af banen, kunne vi, i modsætning til sæsonens første møde, juble over en dejlig sejr og to gode point da slutfløjtet lød.

Begge hold startede kampen som lyn og torden og i det 3. minut viste tavlen tre scoringer til hvert hold. Der var tempo i det lyseblåangrebsspil der sprudlede, ikke mindst Alec Smit, der i fraværet af Nikolaj Vinther huserede på højre fløj med 5 scoringer i det første kvarter. Josip Cavar stod fremragende bag et godt kæmpende og bevægeligt forsvar og det resulterede i en føring på 12-9 efter 19 minutter. GOG forsøgte sig med et mere offensivt 5-1 forsvar, men også det blev løst. På trods af et par udvisninger i halvlegens slutning bevarede vi teten og kunne gå til pause med en føring på 17-14. Eneste minus var at Jon Andersen måtte udgå kort inde i opgøret med noget der lignede en fodskade.

Anden halvleg startede på bedste vis da Tobias Møller krøllede en bold uden om GOG keeperen til en 4 måls føring. Vi blev ved med at lægge pres på udeholdet og med fornuftige udskiftninger var der hele tiden friske folk til at tage over og det var med til at føringen stille og roligt blev udbygget. Midt i halvlegen var vi på 26-20, GOG forsøgte sig med 7 mod 6 spil, men det havde ingen effekt over for et SønderjyskE forsvar der bare blev bedre og bedre. Med 9 minutter tilbage var den føring blevet til 7 mål 29-22 og selv om GOG fik reduceret lidt i kampens slutning blev der aldrig for alvor tvivl om sejren der blev på 32-28.

I en kamp som denne hvor kollektivet strålede er det svær at hive enkelte spilleres præstation ud som afgørende, men Alec Smit med 7 mål på 8 forsøg, Oliver Eggert der efter sin skadespause bød ind med 7 mål fra distancen og Josip Cavar der endte med en redningsprocent på knap 42, 4 af redningerne var på straffekast, fortjener i den grad roser.

Med sejren holder vi stadig fast i den gode ende af tabellen inden vi om 10 dage møder BSH på udebane.

SønderjyskE-GOG 32-28 (17-14)

Målscorere for SønderjyskE: Oliver Eggert 7, Alec Smit 7, Noah Gaudin 5, Thomas Mogensen 4, Frederik Ladefoged 3, Tobias Møller 2, Morten Bjørnshauge 2, Kristian Stranden 1, Sveinn Johannsson 1.

Redninger: Josip Cavar 20/48 41.67%

Målscorere for GOG: Emil Lærke 7, Frederik Bo Andersen 6, Emil Jakobsen 5, Morten Olsen 3, Oscar Bergendahl 3, Mathias Gidsel 3, Emil Madsen 1.

Udvisninger: SønderjyskE 5, GOG 3

Straffekast: SønderjyskE 0, GOG 6

Dommere:Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen

Lørdag D. 24. Februar 14:00