Søg

Sublim indsats bag sejr

Anders Gormsen, 12. september 2020, kl. 19:49

Håndboldherrerne krydsede lørdag eftermiddag klinger med TTH Holstebro og skulle forsøge at følge op på den flotte sæsonstart mod et TTH hold der også er kommet forrygende igang.

Det blev til en jubeldag for de lyseblå håndboldspillere og deres fans i Broager Sparekasse Skansen da vi til sidst kunne juble over en flot sejr på 33-28 efter en højintens affære.

Flere individuelle præstationer kan fremhæves i kampen så som Kristian Pedersens redningsprocent på 40, Jon Andersens 9 mål eller Thomas Mogensens lederegenskaber, men det var kollektivet der sikrede sejren. Spillerne kom ind kampen med et udtryk og en udstråling der helt klart viste at man var klar til kamp og til at kæmpe for hinanden. Når én spiller blev sat af stod en anden klar til at tackle når gæsternes skytter kom for tæt på og i sidste ende ar det stærkt medvirkende til at sejren og de to point blev i Sønderborg.

I en hårdt spillet og intens første halvleg skiftedes holdene til at føre, men uden at nogen af holdene kunne slå et hul. Meget betegnende var det at største føring var på 2 mål til os ved 12-10 og 16-14 og ved pausen stod der 16-16 på tavlen. Det var 30 flotte minutter hvor der spillet disciplineret og afsluttet effektivt, men det skulle blive endnu bedre i de sidste 30 minutter.

Anden halvleg startede som første sluttede, dog med gæsterne i front med et enkelt mål det meste af tiden frem til 38. minut hvor stillingen hed 21-22. Derfra overtog Jan Pytlicks tropper teten og fik opbygget en føring på et par mål og med 10 minutter tilbage endda med 3 mål 28-25 til publikums store jubel. Da tiden viste 54 minutter var vi foran med 30-26, men gæsterne gav ikke op og fik reduceret til 30-28 inden Jon med sit niende mål til 32-28 reelt afgjorde kampen der endte med en fortjent sejr på 33-28.

Efter kampen kastede spillerne sig om halsen på hinanden og man kunne kun juble sammen med og fejre en indsats der sikrede et resultat der sikrede en fornem start på en ny sæson.

SønderjyskE-TTH Holstebro 33-28 (16-16)

Målscorere for SønderjyskE: Jon Andersen 9, Oskar Sunnefeldt 5, Nikolai Vinther , Tobias Møller og Frederik Ladefoged hver 4, Thomas Mogensen og Oliver Eggert hver 3, Morten Bjørnshauge 1.

Målscorere for TTH Holstebro; Nikolai Enderlait 6, Magnus Bramming 5, Johan Mecklenborg 4, Christoffer Cichosz og Kay Smits hver 3, Odinn Rikhardsson, Aaron Mensing og Jonas Porup hver 2, Jesper Munk 1.

Udvisninger; SønderjyskE 7, TTH Holstebro 4.

Tilskuere: 738 i Broager Sparekasse Skansen

Dommere: Nicklas Pedersen og Nichlas Nygaard

Observatør: Jørgen Svane Sørensen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus