Søg

Stranden skifter til SønderjyskE med det samme

Jacob Ravn, 14. november 2020, kl. 16:00

Lokale kræfter har gjort det muligt, at SønderjyskE Herrehåndbold nu kan hente Kristian Jakobsen Stranden til klubben med øjeblikkelig virkning.

I sidste uge præsenterede SønderjyskE Herrehåndbold Kristian Jakobsen Stranden som ny spiller i klubben gældende fra sommeren 2021.

Men så længe kommer fansene i Broager Sparekasse Skansen ikke til at vente, før de skal se den norske bagspiller i aktion, for det er nu gjort muligt at hente 23-årige Stranden med det samme.

Skiftet er først og fremmest gjort muligt ved hjælp af trofaste sponsorer i klubben, og SønderjyskE vil i den forbindelse sende en stor og varm tak til Broager Sparekasse, SIB, Brødr. Ewers og SeaDane Travel, som har hjulpet os ekstraordinært i en svær og udfordrende tid. Desuden har vi brugt nogle af de penge, som vi fik fra salget af Oskar Sunnefeldt til THW Kiel, og dermed har det været muligt at fremrykke Strandens klubskifte.

– Vi havde i forvejen lavet en treårig aftale med Stranden, og ved, at vi får ham ind nu, opretholder vi noget kontinuitet, fordi vi ikke skal ud og hente en midlertidig løsning for resten af sæsonen. Han er en ung spiller med et stort potentiale, og det glæder mig, at vi nu får tilknyttet en spiller, som virkelig brænder for vores projekt, og som bliver en del af det i lang tid.

– Spillemæssigt er han en anden type end de højrehåndede bagspillere, vi råder over i forvejen, og derfor giver det sportsligt også rigtig god mening at bringe ham ind allerede nu, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

Kristian Jakobsen Stranden skifter fra IFK Skövde og kommer til Sønderborg den 22. november og kan deltage i kampene fra begyndelsen af december.

Her kan du læse nyheden fra sidste uge, hvor Stranden blev præsenteret på en treårig aftale.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus