Søg

Stor tilfredshed med sejren

Anders Gormsen, 24. november 2020, kl. 10:15

Efter en spændende afslutning, der denne gang gik vores vej, kunne vi juble over en sejr på 25-26 over Århus og tage hjem med 2 dejlige point efter mandagens opgør i HTH Herreligaen.

Det var en kamp hvor vi aldrig var bagud og i SønderjyskE lejren er der da naturligt nok også stor tilfredshed med sejren over et af de hold, der ligesom os, kæmper for en plads i slutspillet fortæller assistenttræner Rasmus Vandbæk.

– Ja, vi er glade for de 2 point i en kamp der blev lidt sværere end vi havde forventet efter de første 30 minutter. Vi synes selv at vi lykkedes med stort set alle de ting vi gerne ville i de første 30 minutter og har godt styr på begivenhederne.

– Vi kommer også godt ud til anden halvleg, men små ting gør at Århus får presset os. Vi brænder nogle åbne chancer på Jens Fredsgaard i målet og så må vi give stor kredit til Wiger og Frederik Børm der finder hinanden godt og gør det svær for vores forsvar. På trods af det holder vi, atter, modstanderne nede på få scoringer ved hjælp af disciplineret forsvarsspil.

– Det var rart at vi denne gang trak det længste strå i en kamp med en tæt afgørelse og at vi fik bremset det sidste Århus angreb så det endte med en situation vi kunne kontrollere selv om det holdt hårdt.

– Efter 3 kampe på 9 dage bliver det rart at komme tilbage i træningslokalet hvor vi igen kan træne lidt hårdere frem mod en ny svær kamp når TMS Ringsted gæster Broager Sparekasse Skansen. Det er fedt at vi har alle mand klar og at vi yderligere har fået tilgang af Kristian Stranden der i første omgang skal spilles ind på holdet.

Næste kamp for de lyseblå er d. 4. december når TMS Ringsted kommer på besøg.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus