Søg

Stærkt HC Midtjylland hold venter

Anders Gormsen, 3. oktober 2016, kl. 17:24

Tirsdag aften venter der endnu et svært opgør for SønderjyskE, når holdet gæster HC Midtjylland i 888ligaens 4. runde.

HC Midtjylland har opruster gevaldigt op til denne sæson og midtjyderne går benhårdt efter en placering i top 6 og med et uafgjort resultat, 27 – 27, ude mod KIF Kolding København, fik holdet vist at ambitionerne ikke er grebet ud af luften.

Morten Henriksens tropper skal derfor op i samme gear som mod BSV, hvis det skal blive til point

Cheftræneren forudser da også en vanskelig opgave

– HC Midtjylland haft skiftet markant ud på flere pladser og jeg er meget imponeret over, hvor hurtigt, man har fået et næsten nyt hold spillet sammen. To af de mest fremtrædende er de to norske landsholdsspillere, Esben Lie og Eivind Tangen i bagkæden, men det dur ikke at flytte for meget fokus over på de to, da holdet er så godt besat på alle pladser at der er andre til at tage over – siger han og fortsætter – Vi skal have alt det gode vi leverede i BSV kampen flyttet med til Midtjylland.

– Gutterne knokler til træning og for os er det lidt som en forsinket opstart, da det først er nu, vi for alvor kan træne alle de ting vi gerne vil. Der er stor gejst og godt spil til træning og nu gælder det om at få alt dette ført med over i kampene. Træning er en ting, kamp noget andet –

– Vi er klar til at give den gas og så må vi se hvor langt det rækker. I sidste sæson var HC Midtjylland et af de hold vi skulle måle os med, men selvom de har oprustet er det stadig en nøglekamp for os. Hvis vi skal med i top 8 kræver det at vi overrasker i nogle kampe. Vi er spået til at lande i top 10, hvilket som bekendt ikke er nok til at nå målet om slutspil mens HC Midtjylland går efter en top 6 placering. Så vi går efter at overraske og forhåbentlig få point med hjem – slutter Morten Henriksen

HC Midtjylland – SønderjyskE spilles tirsdag d. 4. oktober kl. 18.30 i MCH, Herning og husk at kampen kan følges direkte på TV2 Sport.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus