Søg

Stærk stregspiller til SønderjyskE

Jacob Ravn, 30. oktober 2019, kl. 5:30

SønderjyskE Herrehåndbold har lavet en treårig kontrakt med den store, stærke stregspiller Morten Bjørnshauge.

Han er så stor og stærk, at ”bjørn” helt naturligt indgår i hans efternavn.

Med sine knap to meter og en kampvægt på 110 kilo er Morten Bjørnshauge en spiller, man slår sig på, og i de næste tre sæsoner er det tilskuerne i Broager Sparekasse Skansen, der har fornøjelsen af den stærke stregspiller.

29-årige Morten Bjørnshauge tiltræder i SønderjyskE Herrehåndbold til sommer, når han har færdiggjort sæsonen i sin nuværende franske klub, PAUC.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt glæder sig over, at SønderjyskE kan tiltrække en spiller af den kaliber, og at det har været muligt at lave en længerevarende kontrakt.

– Morten Bjørnshauge er en spiller med et stærkt CV, og han har en god alder. Vi ved, at han har stor kvalitet på banen, men han kommer også til at gå forrest i dagligdagen. Det glæder os også, at han og familien slår sig ned i Sønderborg og dermed bliver en aktiv del af byen og klubben, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Med tilgangen af Morten Bjørnshauge råder cheftræner Kasper Christensen i næste sæson over tre stærke stregspillere, da Frederik Ladefoged og Sveinn Johannsson også har kontrakter for de næste sæsoner.

– Med tilgangen af Bjørnshauge får vi en stærk stregspillertrio, som også skal tage et stort slæb sammen i det centrale forsvar. Bjørnshauge er fysisk stærk med store kompetencer i begge ender af banen, og jeg kan mærke, at han er meget sulten, og vi glæder os derfor til at se ham i den lyseblå trøje, siger cheftræner Kasper Christensen.

Morten Bjørnshauge glæder sig til at blive en del af SønderjyskE og Sønderborg efter sommerferien.

– Jeg skifter til SønderjyskE, fordi jeg synes, det er et rigtigt spændende projekt, der er gang i, og jeg føler, at det passer godt til mine ambitioner. Jeg tror på, at jeg kan være med til at tage det næste skridt op ad stigen sammen med SønderjyskE.

– Ud over det sportslige blev jeg præsenteret for en samlet pakke, der var rigtig attraktiv for min familie, og vi glæder os meget til at bo i Sønderborg og blive en del af lokalsamfundet, siger Morten Bjørnshauge.

FAKTA
Morten Bjørnshauge
Position:
Stregspiller
Født: 4. juli 1990 (29 år)
Højde: 198 cm.
Vægt: 110 kg.
Tidligere klubber: GOG, Århus Håndbold, KIF Kolding, PAUC

Morten Bjørnshauge og Simon Hajdu Lindhardt ved kontraktunderskrivelsen. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus