Søg

SønderjyskE udlejer målmandstalent til TM Tønder

Jacob Ravn, 29. november 2019, kl. 11:00

SønderjyskE Herrehåndbold udlejer målmandstalentet Simon Egtved til TM Tønder i resten af sæsonen.

Han bliver i det sønderjyske, men 19-årige Simon Egtved skal i resten af sæsonen udvikle sit målmandstalent i 1. divisionsklubben TM Tønder.

SønderjyskE Herrehåndbold og TM Tønder er blevet enige om en lejeaftale, der først og fremmest skal gavne Simon Egtveds udvikling.

– Jeg synes, at lejemålet til TM Tønder er en stor mulighed for mig. Jeg får her muligheden for at komme ud og vise, hvad jeg kan som ung spiller. TM Tønder har en god 1. divisionstrup, og jeg glæder mig til at skulle blive en del af den i den kommende periode. Lejemålet giver mig også mulighed for at komme ud og få nye spilmæssige erfaringer, som jeg ser meget frem til, siger Simon Egtved.

SønderjyskE-træner Kasper Christensen tror, at udlejningen er et godt skridt for den unge målmand.

– Da Simon startede i SønderjyskE i sommer, var der en klar plan for ham. Udviklingen er gået rigtig godt, og vores målmandstræner, Jean Callesen, har i samspil med Simon Egtved fået rykket Simons niveau. Derfor ser vi det som en kærkommen mulighed for Simon at udleje ham til TM Tønder, hvor han rent kampmæssigt vil blive udfordret på et godt niveau, siger Kasper Christensen.

TM Tønder-træner Jan Paulsen ser frem til at få SønderjyskE-målmanden i sin trup.

– Vi manglede en målmand, efter vores tredjemålmand er blevet skadet og ikke kommer i aktion mere i denne sæson. Det er en skrøbelig position, og jeg vil derfor gerne have tre målmænd til rådighed. Jeg ser Simon Egtved som et frisk pust, og han er et stort talent, og jeg tror på, at han kan bidrage til vores hold i den situation, vi er i lige nu, siger Jan Paulsen.

Under lejeopholdet i TM Tønder vil Simon Egtved fortsat have tilknytning til SønderjyskE, hvor han vil have målmandstræning med Jean Callesen hver mandag.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus