Søg

SønderjyskE til kamp mod Mors-Thy

Anders Gormsen, 22. marts 2016, kl. 17:23

Sidste runde i grundspillet spilles onsdag aften kl. 19.30 og det eneste der er sikkert er at Team Tvis Holstebro bliver nr. 1 og at Skive rykker ud. Kampen om den sidste slutspilsplads er stadig helt åben mellem SønderjyskE og Skanderborg.

SønderjyskE er bedre end Skanderborg i det indbyrdes regnskab. Med en sejr over Mors-Thy er de lyseblå helt sikker på en slutspilsplads. Ved andre resultater er SønderjyskE afhængig af resultatet mellem Skanderborg og Ribe Esbjerg.

SønderjyskE har ikke den bedste statistik mod Mors-Thy i Thisted, hvor vi stadig har den første sejr til gode, men én gang skal jo være den første. Truppen har i den forgangne uge bearbejdet sidste sekunds nederlaget mod Skanderborg og alle mand er klar til at give den fuld gas for at hente sejren.

Morten Henriksen siger følgende om kampen i Thisted

– Ja, det er den sidste kamp i grundspillet og vi risikerer at det er den sidste i denne sæson overhovedet. Vi har ikke de bedste minder mod Mors-Thy på udebane, men én gang skal være den første og det kunne være dejligt med en sejr denne gang.

Vi er glade for at vi selv kan afgøre om vi skal i slutspillet og vi er rigtig glade for den opbakning vi får, når så mange tager med for at støtte os.

Vi er alle sammen klar til at kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne og så må se hvor langt det rækker. Vi spillede en fin kamp i Skanderborg hvor vi viste den rette indstilling og det skal vi tage med. Så skal vi se om ikke vi kan finde en 3- procent mere i angrebsspillet.

Vi har en vis rutine i t spille disse afgørende kampe og nu håber vi at det lykkes denne gang –

Mors-Thy Håndbold – SønderjyskE spilles onsdag d. 23. marts kl. 19.30 i Thyhallerne og kan følges på TV2 Sport


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus