Søg

SønderjyskE henter stærk målmand til sommer

Jacob Ravn, 28. oktober 2020, kl. 5:30

SønderjyskE Herrehåndbold får til sommer tilgang af Kasper Larsen. Den 31-årige målmand kommer til klubben med god erfaring fra liga, landshold og europæiske kampe.

Han har spillet landskampe, europæiske kampe og været en profil for flere ligaklubber, og fra sommeren 2021 er det tilskuerne i Broager Sparekasse Skansen, der skal se Kasper Larsen forsøge at lukke af i målet.

Den 31-årige målmand, der siden 2015 har spillet for Bjerringbro-Silkeborg, har underskrevet en treårig kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold, og sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt er stolt over, at klubben har hentet en målmand, der både kan skrive dansk mester (2016) og Årets Målmand (2017) på sit cv.

– Vi er utroligt glade for, at det er lykkes at lave en treårig aftale med Kasper Larsen. Da muligheden bød sig for at hente en målmand som Kasper Larsen, var vi slet ikke i tvivl om, at vi skulle slå til. Som målmand er han stadig relativ ung, og han har stadig et stort udviklingspotentiale, og vi glæder os til at bidrage til hans udvikling de kommende sæsoner.

– Han kender ligaen, og vi ved, at han altid er godt forberedt både til kamp og til træning. Vi får dermed en målvogter, der kan være med til at flytte SønderjyskE Herrehåndbold videre på vores rejse, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Træner Jan Pytlick siger om den kommende SønderjyskE-målmand:

– Kasper Larsen har imponeret i flere ligaklubber, og han har vist, at han kan stå kampe, hvor han kan lukke helt af i målet.

– Han har en god alder for en målvogter, og han en masse ligakampe og erfaring. Han er en godt skolet målmand, der teknisk er blandt de allerbedste herhjemme, siger Jan Pytlick.

Kasper Larsen flytter sammen med familien til Sønderborg, og han ser frem til at tage fat på de nye udfordringer i SønderjyskE til sommer.

– Jeg ser SønderjyskE som det helt rette skridt for mig, da mine ambitioner stemmer godt overnes med klubbens målsætning – at spille med helt fremme i ligaen. Jeg ser frem til at få en stor rolle på et hold med masser af potentiale, og jeg glæder mig meget til at være med til at flytte klubben til næste niveau. Jeg tror og håber, at vi på sigt kan blive en fast bestanddel af toppen i håndboldligaen.

– Jeg ser frem til at spille i Broager Sparekasse Skansen, da det som udehold altid har været meget intenst med utrolig god støtte til hjemmeholdet. Det kan kun være en fornøjelse at spile der som en del af klubben. SønderjyskE virker som en klub, der virkelig bliver bakket op på alle fronter, siger Kasper Larsen.

FAKTA
Kasper Larsen
Position:
Målmand
Født: 18. marts 1989 (31 år)
Tidligere klubber: Fredericia Håndbold, Århus Håndbold, Ribe Esbjerg HH, Skanderborg Håndbold, Mors–Thy Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus