Søg

SønderjyskE henter rutine til venstre fløj

Jacob Ravn, 24. oktober 2019, kl. 10:00

SønderjyskE Herrehåndbold har lavet en toårig aftale med venstrefløjen Tobias Møller, der bliver hentet i Århus Håndbold efter denne sæson.

Tilskuerne i Broager Sparekasse Skansen kan se frem til endnu en spændende tilgang til næste sæson.

SønderjyskE Herrehåndbold har skrevet en toårig kontrakt med Tobias Møller, der kommer til klubben fra Århus Håndbold, hvor den 29-årige venstre fløj har spillet de seneste tre sæsoner.

– Tobias Møller er en dygtig og erfaren ligaspiller, som passer godt ind i vores unge trup. Han har en god alder, og han bidrager med noget rutine. Han er en stærk fløjspiller, der har bevist sig i ligaen i en del år efterhånden, og desuden er han en rigtig dygtig straffeskytte. Den pakke passer godt ind hos os, og derfor glæder det mig, at vi har kunnet lave en toårig aftale med ham, siger cheftræner Kasper Christensen.

Tobias Møller, der har fået sin håndboldopdragelse i GOG, ser frem til at blive en del af SønderjyskE Herrehåndbold.

– Jeg har valgt at skifte til SønderjyskE, da jeg oplever, at holdet er blevet bedre og bedre de seneste sæsoner. Du mærker tydeligt, at det er en professionel klub, som er på vej frem, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg håber på at kunne tilføje holdet noget erfaring, da jeg efterhånden har oplevet meget igennem min karriere. Jeg synes, at SønderjyskE har et godt mix af unge og mere erfarne spillere, som supplerer hinanden godt.

– Det er også min oplevelse, at spillerne og klubben har et stærkt sammenhold, hvilket betyder meget for mig. Stemningen i Broager Sparekasse Skansen er helt speciel, og jeg glæder mig til at mærke hele lokalsamfundet bakke op. Det har jeg prøvet før, og jeg ved, hvor vigtigt det er, siger Tobias Møller.

Ved siden af håndboldkarrieren har Tobias Møller studeret på Syddansk Universitet, hvorfra han har en kandidat i Idræt og Sundhed med speciale i træningsfysiologi.

FAKTA
Tobias Torpegaard Møller 

Position: Venstre fløj
Født: 4. februar 1990 (29 år)
Højde: 182 cm.
Vægt: 80 kg
Landskampe: 3 A-landskampe
Tidligere klubber: GOG, Aalborg Håndbold og Århus Håndbold


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus