Søg

SønderjyskE forlænger med stærk stregspiller

Jacob Ravn, 10. oktober 2019, kl. 19:55

SønderjyskE Herrehåndbold har forlænget kontrakten med stregspiller Frederik Ladefoged, så den nu løber frem til sommeren 2021.

Tilskuerne i Broager Sparekasse Skansen kan se frem til mange flere stregdueller med Frederik Ladefoged i hovedrollen.

Den store, stærke stregspiller har netop forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold, så den nu løber frem til sommeren 2021.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt glæder sig over, at han har sikret sig endnu en sæson med Ladefoged i den lyseblå trøje.

– Det har været en høj prioritet for SønderjyskE at forlænge med Frederik Ladefoged. Han havde en super sæson i fjor, og vi glæder os til, at han kommer retur fra sin drilske skade. Forlængelsen med Frederik har været en kamp mod store hold herhjemme, og vi er glade for, at vi har fået lukket ham for den kommende sæson i SønderjyskE, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Cheftræner Kasper Christensen glæder sig til at få en fit Ladefoged på banen igen, og han tror på, at SønderjyskE kan få endnu mere ud af den stærke stregspiller.

– Frederik var en nøglespiller i begge ender af banen i fjor. Det forventer vi, at han bliver igen efter sin lange skadespause. Frederik har store evner i begge ender af banen, og jeg er sikker på, at han går en flot fremtidig karriere i møde, siger Kasper Christensen.

Frederik Ladefoged ser frem til endnu en sæson i lyseblåt.

– Jeg har valgt at forlænge min kontakt med SønderjyskE, fordi jeg først og fremmest har det rigtigt godt i klubben, og jeg ved, at klubben gerne vil mig. Jeg tror på, at den rolle og de minutter, jeg spiller i SønderjyskE, kan være med til at udvikle mig endnu mere, siger Frederik Ladefoged.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus