Søg

SønderjyskE forlænger med stærk stregspiller

Jacob Ravn, 6. februar 2021, kl. 13:20

SønderjyskE Herrehåndbold har forlænget kontrakten med stregspiller Frederik Ladefoged med endnu to sæsoner.

Frederik Ladefoged er godt i gang med sin tredje sæson i SønderjyskE Herrehåndbold, og den 24-årige stregspiller forlader ikke Broager Sparekasse Skansen lige med det samme.

Ladefogeds nuværende kontrakt udløber til sommer, men den stærke stregspiller og sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt er netop blevet enige om en toårig forlængelse, der holder ham i Sønderborg frem til sommeren 2023.

– Jeg har valgt at forlænge med SønderjyskE, fordi jeg er glad for at være her. Jeg har en stor rolle og ser stadig muligheder for udvikle mig både sportsligt og personligt.

– SønderjyskE er en klub, der vil fremad, og jeg vil gerne være med til at bidrage til den proces. Jeg synes, vi har et godt hold med stor kontinuitet til næste sæson, så det er muligt at lægge flere lag på som trup. Derudover glæder jeg mig til igen at kunne mærke den store opbakning, der altid er i Broager Sparekasse Skansen, og jeg håber, at vi snart ser alle vores fans og sponsorer igen, siger Frederik Ladefoged.

Cheftræner Jan Pytlick glæder sig over, at han også råder over stregspilleren i de kommende sæsoner.

– Vi er rigtig glade for, at Frederik Ladefoged har valgt at forlænge i SønderjyskE. Han har stor betydning både på og uden for banen. Han er en positiv person, som bidrager til gruppen på mange fronter.

– Vi synes også, at vi kan være med til at udvikle ham både håndboldmæssigt, men også til, at han kan blive en endnu større verbal leder i truppen – ikke kun til træning, men også i kamp.

– Det betyder meget for os, at vi kan have en stor kontinuitet i truppen, så vi hele tiden kan bygge videre. Vi synes også, at vi med denne forlængelse står stærkt med vores tre stregspillere, som alle sammen leverer på et højt niveau, og det er med til at skabe stor konkurrence og på den måde individuel udvikling, siger Jan Pytlick.

Ud over Frederik Ladefoged råder Jan Pytlick i næste sæson også over Morten Bjørnshauge og Sveinn Johannsson på stregpositionen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus