Søg

Sønderjyde flyver fra reden til sommer

Jacob Ravn, 2. marts 2021, kl. 10:00

Mikkel Hansen stopper i SønderjyskE Herrehåndbold, når hans kontrakt udløber til sommer. Den sønderjyske venstrefløj tager videre i karrieren i jagten på at få mere spilletid.

Efter tre år i SønderjyskE Herrehåndbold flyver sønderjyden Mikkel Hansen fra reden i Broager Sparekasse Skansen til sommer, når hans kontrakt udløber.

Den 24-årige venstrefløj sætter kurs mod en ny klub, hvor der er bedre udsigt til mere spilletid, end tilfældet er i SønderjyskE i øjeblikket.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt takker Mikkel Hansen for tiden i lyseblåt og ønsker ham alt det bedste fremover.

– Mikkel Hansen er en fantastisk person, som altid leverer 100 procent, men vi har også stor forståelse for, at han gerne vil ud og have noget mere spilletid til den kommende sæson. Det er godt for hans udvikling. Til sommer siger vi så tak for denne gang, og måske det ikke er et farvel, men et på gensyn til Mikkel Hansen, siger Simon Hajdu Lindhardt.

For Mikkel Hansen bliver det specielt at sige farvel til klubben, hvor han har været kontraktspiller siden 2018, men han er afklaret med, at det skal være et andet sted, han nu skal jagte flere spilleminutter.

– Det er meget underligt at skulle sige tak for denne gang til SønderjyskE og alle folk omkring klubben. Det har været en fantastisk tid og en kæmpe rejse, som jeg altid vil mindes med den største glæde.

– Det hele startede som en drengedrøm, der blev til virkelighed, og det er jeg beæret og meget stolt af. Jeg har ikke ord for, hvor taknemlig og stolt jeg er over at være SønderjyskE-spiller og være en del af en fantastisk spillertrup. Derfor kan jeg med stolthed sige mange tak til holdet, folk i og omkring klubben, og selvfølgelig alle de mange fantastiske fans, som bare skaber den bedste hjemmebane i Broager Sparekasse Skansen.

– Nu står jeg ved en skillevej i min karriere, og jeg skal ud og have en masse minutter i benene og et skub i min personlig udvikling. Men først og fremmest skal vi gøre denne sæson færdig og nå vores målsætning om en slutspilsplads, så vi må rykke sammen i bussen og nå vores målsætning og gerne lidt mere til, siger Mikkel Hansen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus