Søg

Skjern tager imod de lyseblå

Anders Gormsen, 26. november 2019, kl. 18:24

Når vi onsdag aften spiller i Skjern bliver det sæsonens andet opgør mellem de to mandskaber.

Første kamp mellem de to hold var samtidig det første kamp i sæsonen og den endte med en sejr på to mål 27-25 efter et jævnbyrdigt opgør i Broager Sparekasse Skansen.

Holdene ligger side om side i tabellen hvor vi har et point mere en onsdagens modstander og alt tyder da også på at det kan blive en lige affære i Skjern Bank Arena.

Cheftræner Kasper Christensen er fortrøstningsfuld inden kampen.

– Vi er godt klar over at vi skal levere på topniveau over hele linjen for at få point i Skjern, men jeg ser ingen grund til at tro det ikke kan lade sig gøre, når vi ser hvordan vi har spillet i de seneste kampe.

– Vi skal levere stabilt og gerne finde den samme defensive præstation frem som mod Mors-Thy og forhåbentlig få scoret nogle kontramål. Så der skal i og for sig ikke ændres det store på vores spillestil. Vi skal forsøge at modstå en utrolig stærk Skjern offensiv med Eivind Tangen, som på dagen kan være en af de bedste skytter, når det kører for ham. Desuden er jeg meget imponeret over Elvar Örn Jònsson der har leveret store præstationer på et Skjern hold der fantastisk godt besat på alle pladser.

– Vi tager til Skjern og giver den et skud og så håber vi at vi til sidst kan juble og hvis ikke det lykkes, så dør vi med støvlerne på.

Skjern Håndbold-SønderjyskE spilles onsdag d. 27. november kl. 18.30 i Skjern Bank Arena.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus