Søg

Skjern kommer igen til Sønderborg

Anders Gormsen, 15. september 2020, kl. 21:12

Håndboldherrerne skal forsøge at følge op på forrygende sæsonstart, når Skjern Håndbold igen gæster Broager Sparekasse Skansen, denne gang i Santander Cuppens 1/8 finale.

De to hold har allerede mødt hinanden en gang i sæsonen og det endte lidt overraskende med en storsejr på 33-23 til de lyseblå og der er ingen tvivl om at det er et Skjern hold der jagter revanche i onsdagens opgør.

Efterfølgende har Skjern spillet mod Skanderborg og Fredericia. Kampen mod Skanderborg endte med et nederlag mens Fredericia kampen sikrede de grønblusede sæsonens to første point med en sejr på 31-35.

De lyseblå har gjort rent bord i de første tre kampe, først blev det til en sejr i Ringsted inden vi via en fantastisk kampe sejrede med 33-28 over TTH og det er da også et hold med stor tro på egne evner der er klar til en ny kamp mod Skjern.

Det er dog ikke mere end ydmygheden over for de kommende kampe er rigtig stor fortæller cheftræner Jan Pytlick

– Det er en ny kamp og en ny situation hvor pokalkampene jo er knald eller fald kampe som tit har et helt andet liv end turneringskampe hvor der altid venter en ny kamp rundt om hjørnet. Selvom vi vandt den første kamp mod Skjern og efterfølgende har gjort det godt bevarer vi begge ben på jorden og er klar over at dyderne der kendetegner SønderjyskE med fight, sammenhold og hårdt arbejde er i højsædet.

– Vi vil selvfølgelig forsøge at ride videre på bølgen og udnytte den selvtillid og tro på egne evner der naturligt følger med når man vinder kampe, men ved også at modstanderne er lige så klar som vi er.

– Gameplanen er ikke væsentlig anderledes i forhold til den første kamp. Vi skal se om vi kan stable en solid defensiv på benene, hvor vi ændrer lidt med små nuancer. Vi har også kigget på de ændringer Skjern har foretaget i deres kampe og justere vores taktik en smule i forhold til det og forhåbentlig være forberedt på et lidt anderledes agerende hold.

– Jeg oplever en trup der er fuld af selvtillid, god stemning og energi og jeg håber og tror på at vi kan tage det med ind til kampen onsdag aften.

SønderjyskE-Skjern Håndbold spilles onsdag d. 16. september kl. 19.00 i Broager Sparekasse Skansen

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus