Søg

Skanderborg tager imod torsdag aften

Per Jessen, 16. marts 2016, kl. 16:45

Grundspillets næstsidste kamp spilles torsdag aften i Skanderborg i en kamp der kan afgøre om SønderjyskE kommer med i slutspillet.

Der er meget på spil for begge hold, når SønderjyskE besøger Skanderborg i Cigaræsken. Med en SønderjyskE sejr er de lyseblå sikre på deltagelse i Boxer Herreligaens slutspil mens et nederlag betyder at Skanderborg stadig er med i kampen.

Der er 2 point imellem de to hold inden torsdagens TV kamp, SønderjyskE med 23 og Skanderborg med 21 så der er alt på spil.

Skanderborg har spillet rigtig godt på det seneste og har efter jul vundet over Nordsjælland og HC Midtjylland og spillet uafgjort mod BSV og på hjemmebanen i Skanderborg er det altid et utrolig giftigt hold at spille mod.

Det kræver tålmodighed i angrebet så man kan komme til gode og kvalificerede afslutninger for at undgå Skanderborgs frygtede kontrafase. Returløbet skal sidde i skabet og i det hele taget gælder det om at være 100 % klar og fokuseret til kamp. Det bliver nok heller ikke et problem i en kamp hvor der står så meget på spil.

SønderjyskE har skabt et par store overraskelser efter Ribe-Esbjerg kampen og har hentet point, ude mod Skjern og hjemme mod Aalborg og står derfor godt rustet til torsdagens kamp.

I holdenes første møde vandt de lyseblå med 25 – 21.

Skanderborg Håndbold – SønderjyskE spilles torsdag d. 17. marts kl. 2030 i Morten Børup Hallen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus