Søg

Sikker sejr

Anders Gormsen, 2. september 2020, kl. 22:30

Onsdag aften tog håndboldherrerne imod Skjern i første runde af Herre Håndbold Ligaen, i en kamp der var imødeset med spænding.

Spænding var der imidlertid ikke meget af da først kampen var i gang. Den største spænding var faktisk omkring hvilket hold der fik scoret det første mål. Knap otte minutter skulle der gå før den første bold lå i kassen, da Tobias Møller scorede på straffekast og 11 minutter inden gæsterne scorede første gang. Da var vi foran med 3-0 og vi var i front hele vejen igennem.

Midt i halvlegen scorede Nikolai Vinther på et flot vip til 6-4 og vi kom på 11-7 inden gæsterne med et par scoringer kom tættere på ved 11-9, men derfra stod der SønderjyskE på de hele. Gæsterne forsøgte sig med 6 mod 7, men men et bevægeligt forsvar fik et par gange erobret bolden og smed den i det tomme mål. En uimodståelig afslutning på første halvleg med et stærkt forsvar foran en stærk keeper i Josip Cavar med medvirkende til at vi gik til pause med en føring på 16-10.

I de sidste 30 minutter fortsatte vi med at storspille og den defensiv der har vist sig fra den bedste side i testkampene fortsatte med at pille Skjerns anstrengelser i angrebet fra hinanden. Da der var spillet 38 minutter gjorde Noah Gaudin det til 22-13 og man mærkede at selv 375 tilskuere kan lave larm og lægge pres på modstanderne, man tør næsten ikke tænke på hvad der var sket hvis Broager Sparekasse Skansen havde været besat på alle pladser.

Skjern forsøgte sig med et mere offensivt forsvar, men også det blev løst på bedste vis af Jan Pytlicks tropper og føreingen blev stille og rolig fastholdt. Et lille kuriosum indtraf da Josip Cavar reddede et straffekast som dog blev dømt om, da en SønderjyskE spiller havde været inde over tre-meter linjen. Mange straffekast skal nok tages om hvis det er linjen.

Det hele endte til stor jubel med en sikker og fortjent sejr på 33-23 og dermed fik vi en drømmestart på en ny spændende sæson.

Foto: Kampens spiller Josip Cavar

SønderjyskE-Skjern Håndbold 33-23 (16-10)

Målscorere for SønderjyskE: Tobias Møller 6, Jon Andersen 5, Nikolai Vinther 4, Thomas Mogensen, Oliver Eggert, Marcus Dahlin og Noah Gaudin hver 3, Sveinn Jóhannsson 2, Oscar Sunnefeldt, Frederik Ladefoged, Morten Bjørnshauge og Alec Smit hver 1.

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus