Søg

Sejr med løbesko på

Anders Gormsen, 18. november 2019, kl. 22:01

SønderjyskE og Fredericia sluttede 11. runde i Primo Tours Ligaen med et hæsblæsende opgør der bød på intet mindre end 99 afslutninger.

Begge holds spillere havde løbesko på og aldrig så snart var der afsluttet i den ene ende før bolden var i den anden ende af banen.

Det var tæt hele vejen igennem dog med hjemmeholdet i front med tre efter 7 minutter. Det rystede ikke de lyseblå der fightede videre og fik udlignet kort efter. Pausestillingen lød på 19-18.

10 minutter ind i 2. halvleg var vi igen lidt efter med 26-24 inden vi kom på 27-27 midt i halvlegen. Derfra overtog Kasper Christensens tropper initiativet, blandt andet med et mere offensivt forsvar, det blev udnyttet til en føring der blev øget til 31-35 med fem minutter igen.

Det endte med en fortjent sejr på 35-38 efter en kamp hvor man blev forpustet bare ved at se kampen på TV.

Aaron Mensing blev topscorer med 10 mål mens Frederik Børm brillerede med 8 scoringer på 9 forsøg og Oliver Eggert lavede 6 på 6.

Med sejren er vi placeret på en 4. plads, med 14 point ligesom BSH på 3. pladsen, inden kampen mod Mors-Thy på torsdag i Broager Sparekasse Skansen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus