Søg

Seadane Travel sikrer straks SønderjyskE en forstærkning

Jacob Ravn, 2. december 2019, kl. 17:30

SønderjyskE Herrehåndbold har med hjælp fra hovedsponsoren Seadane Travel her og nu sikret sig en hollandsk forstærkning i højrefløjen Alec Smit, som har fået en aftale, der løber frem til sommeren 2022.

SønderjyskE Herrehåndbold har længe haft et godt øje til den hollandske højre fløj Alec Smit, og egentligt var det meningen, at klubben ville forsøge at hente ham til sommer.

Meldingen om Christian Jensens skade i sidste uge har dog fået SønderjyskE-lejren til at reagere med det samme, og Alec Smit er derfor hentet til med øjeblikkelig virkning fra tyske HSG Nordhorn-Lingen, og den 20-årige hollænder har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2022.

– Alec Smit er en spiller, vi har arbejdet på at hente ind fra næste sommer af. Men idet Christian Jensens skade er meget alvorlig, har vi valgt at handle nu. Vi ser Alec Smit som en spændende fløjtype, idet han er meget kontrastærk og arbejdsom og passer godt ind hos os rent spillemæssigt, siger sportsdirektør Simon Lindhardt.

– Vi har følt, at vi var nødt til at være ansvarlige og reagere på skaden, og når det har kunnet lade sig gøre at hente en spiller her og nu, skyldes det først og fremmest, at vores hovedsponsor Seadane Travel har givet en ekstraordinær økonomisk håndsrækning. Vi skylder dem en stor tak for, at vi nu kan hente Alec Smit til klubben, siger Simon Lindhardt.

Den hollandske landsholdsspiller, der skal til EM med sit hjemland i januar, glæder sig over skiftet til SønderjyskE Herrehåndbold.

– Jeg glæder mig meget til den her nye udfordring. Den danske liga er meget stærk, og den er meget interessant for unge spillere. Jeg er helt sikker på, at SønderjyskE har det rette miljø, hvor jeg kan udvikle mig yderligere som håndboldspiller, og jeg ser frem til at arbejde sammen med trænerne og holdet, som har en masse potentiale, siger Alec Smit.

– Jeg glæder mig til at flytte til Sønderborg, hvor jeg har sat mig for, at jeg vil lære dansk. Jeg ser også frem til at spille på en stemningsfyldt hjemmebane, for jeg har hørt, at der er en fantastisk atmosfære i Broager Sparekasse Skansen, og jeg glæder mig til at møde fansene, siger SønderjyskE’s nye højre fløj.

Tingene er gået stærkt de seneste dage, og Alec Smit er allerede på holdkortet, når SønderjyskE Herrehåndbold mandag aften spiller ligakamp mod Ribe-Esbjerg HH i Esbjerg. 

FAKTA
Alec Smit
Position:
 Højre fløj
Land: Holland
Højde: 182 cm.
Vægt: 75 kg.
Tidligere klubber: OCI Lions, HSG Nordhorn-Lingen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus