Søg

Så er der håndbold i Broager Sparekasse Skansen igen

Anders Gormsen, 15. august 2017, kl. 20:13

Onsdag aften står der igen herrehåndbold på menuen, når 1. divisionsholdet fra Fredericia besøger de lyseblå, til en træningskamp i Broager Sparekasse Skansen.

Holdet er vendt hjem igen efter en god træningslejr i Ungarn, hvor der blev tre gode kampe mod lokale hold. Nu skal der så bygges endnu mere på og det er især angrebsspillet der er fokus på i kampen mod Fredericia, fortæller cheftræner Kasper Christensen

– Vi har selvfølgelig bredt fokus i kampen, men det er angrebsspillet der kommer til at fylde mest. Vi skal have løftet angrebsspillet og sørge for at få timing og bevægelse ind i den del af spillet også.

Vi har et par skader til kampen og målmand Kristian Pedersen er helt sikkert ikke med. Frederik Børm døjer stadig med den skade der opstod i Ungarn, hvor han fik et riv i armen, men måske kommer han på banen i defensiven, derudover har Claus Kjeldgaard været syg så vi ved først på dagen om han er med. Vi vil ikke presse spillerne unødigt på dette tidspunkt og tager ingen chancer, det kan blive dyrt senere i sæsonen –

Der er fri entré til kampen der starter kl. 19.00 og der kan købes forfriskninger i hallen. Så mød op og få set spillerne i aktion inden det går løs for alvor.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus