Søg

Ribe-Esbjerg tager imod

Anders Gormsen, 2. oktober 2020, kl. 18:53

Lørdag eftermiddag skal de lyseblå igen i kamp, denne gang på udebane mod Ribe-Esbjerg HH.

De to mandskaber har flere gange været i direkte duel om 8. pladsen i ligaen, den plads der giver adgang til slutspillet og den situation kan meget vel blive gentaget i denne sæson. Derfor er en kamp mellem de to mandskaber også altid imødeset med en vis spænding og lørdagens kamp er ingen undtagelse.

Ribe-Esbjerg har ikke fået den optimale start på sæsonen og er noteret for to point efter sejren på 33-30 over Lemvig. Spillet og holdet her dog været bedre end tabellen viser og ingen tvivl om at vi bliver presset til det yderste og skal spille op til vores bedste hvis vi skal have point med fra kampen.

Stemningen i truppen er god, trods et par nederlag, og der bliver vist en masse energi til træning melder cheftræner Jan Pytlick

– Vi har trænet rigtig godt og også haft tre af de unge U-19 spillere med til træningen i denne uge og både Jonas Thielsen og Malthe Damgaard fra Haderslev samt Oliver Nielsen fra HF Sønderborg har gjort det godt.

Med hensyn til kampen mod Ribe-Esbjerg har vi kigget rigtig meget på os selv og på at finde tilbage til de dyder vi viste i sæsonens første kampe og som jeg også synes vi fik vist i de sidste 30 minutter mod Aalborg og så vil vi se om vi kan få afviklet kampen på vores præmisser.

– Ribe-Esbjerg er godt kørende på deres backs med dygtige skytter og så har holdet fået en styrmand i Jonas Laarholm der også er specialist i 7 mod 6 spillet så det vil vi prøve at få styr på og i den anden ende skal vi være forberedt på at deres forsvar både arbejder godt i 6-0 og 5-1 opstillinger.

– Vi arbejder hele tiden på at blive skarpere i alle facetter af spillet og jeg synes også at vi hele tiden forbedrer os og heldigvis er truppes skadesfri til lørdagens kamp.

Ribe-Esbjerg- SønderjyskE spilles lørdag d. 3 oktober kl. 16.00 i Blue Water Dokken, Esbjerg


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus