Søg

Optakt til KIF kampen

Anders Gormsen, 18. december 2020, kl. 17:37

Lørdag eftermiddag skal der atter spilles ligahåndbold i Broager Sparekasse Skansen, når KIF Kolding kommer på besøg til en kamp der desværre skal spilles uden tilskuere i hallen.

Til gengæld lover assistenttræner Rasmus Vandbæk at truppen vil give alt den har i sig, for at give de mange der vil følge kampen på Facebook en god håndboldoplevelse.

– Vi skal møde en enormt formstærkt KIF hold der kommer med 3 friske sejre i bagagen, det er et hold vi har kæmpe stor respekt for og et vi også har tabt til i denne sæson efter et nederlag på 31-29 i Kolding.

– Der er flere ting der kendetegner KIF holdet, blandt deres fysisk stærke forsvar med Benjamin Pedersen og Vetle Rønningen i midterblokken og så deres fænomenale evne til at spille 7 mod 6. Deres spil 7 mod 6 bliver styret til perfektion af Chris Jørgensen i samarbejde med deres 2 stregspillere og det er noget vi har kigget en del på til træning. Det vil kræve en 120% koncentreret defensiv indsats at få løst.

– I den anden ende tror derfor at det bliver vigtigt at få lavet mange mål og se om vi kan udnytte de små svagheder der trods alt er i deres defensiv. Det vil kræve at vi vinder løbeduellerne og vinder kampen mellem målfelterne.

– Vi glæder os helt vildt til at skulle spille på hjemmebane, men er utrolig kede af at der ikke kan være tilskuere i Broager Sparekasse Skansen, men vi spiller for alle de de sidder og følger med hjemmefra.

Trænerne kan glæde sig over at alle mand er klar til kamp og til at kæmpe for 2 point i en kamp mellem to mandskaber der ligger placeret side om side i tabellen.

SønderjyskE-KIF Kolding spilles lørdag d. 19. december kl. 14.00 i Broager Sparekasse Skansen og kan følges via livestream på vores Facebook side.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus