Søg

Optakt: SønderjyskE-Mors-Thy

Anders Gormsen, 20. november 2019, kl. 18:14

Kampene kommer som perler på en snor i denne uge for håndboldherrerne der skal forsøge at ride videre på succesbølgen, efter den flotte sejr på udebane mod Fredericia, når vi tager imod Mors-Thy torsdag aften

Mors-Thy er ikke en ønskemodstander for de lyseblå. Vi har spillet nogle drabelige opgør mod Søren Hansens tropper og selvom vi vandet det seneste opgør viser historien at det er et hold hvor vi skal helt op på den store klinge for at få point.

Bortset fra Mors-Thys seneste kamp, mod Skanderborg, har holdet leveret rigtig godt og et af de formstabile hold i ligaen. Gæsterne ligger placeret på 9. pladsen i række, blot 2 point fra slutspilsplaceringerne.

Vi er dog også inde i en god periode. Efter 2 uafgjorte kampe blev det til en udesejr over Fredericia i et hæsblæsende opgør der endte 35-38 og det er det flow cheftræner Kasper Christensen gerne vil fortsætte.

– Jeg forventer en intens kamp mod et formstærkt Mors-Thy hold der har gjort det godt og jeg tipper at det bliver et tæt opgør der først bliver afgjort til sidst.

– Vi er inde i et godt flow angrebsmæssigt, men er klar over at de defensive præstationer skal løftes markant hvis vi vil holde Mors-Thy fra fadet.

– Vi kommer til at opfinde nogle nye konstellationer, da Christian Jensen er ude på ubestemt tid, det løste vi fint mod Fredericia og det må vi forsøge igen.

– Vi glæder os utrolig meget til at spille i Broager Sparekasse Skansen igen. Vi har nogle fantastiske fans der tager med og støtter på udebane og mon ikke der bliver fyldt op i hallen hvor vi mærker en fantastisk opbakning fra publikum og sponsorer.

SønderjyskE – Mors-Thy spilles torsdag d. 21. november kl. 20.00 i Broager Sparekasse Skansen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus