Søg

Optakt SønderjyskE -BSV

Anders Gormsen, 26. april 2016, kl. 17:44

Efter sejren i Skjern skal håndboldherrerne fra SønderjyskE forsøge at gøre kunststykket efter, når BSV besøger Broager Sparekasse Skansen i onsdagens opgør i slutspillet.

Ser man på sæsonens forgangne opgør mod BSV er gæsterne bedst stillet, ja faktisk har de lyseblå ikke besejret BSV siden Peter Bredsdorff-Larsen overtog roret. Det kunne der så passende laves om på i onsdagens kamp, men i så fald er der mange ting der skal klappe for Morten Henriksens tropper.

I de første to kampe har de lyseblå nettet beskedne 37 gange, tilsammen, 20 i den første kamp og 17 scoringer i kampen på hjemmebane. Der skal med andre ord graves dybt for at finde løsningerne der kan åbne BSVs stærke defensiv.

Cheftræner Morten Henriksen og resten af holdet er da også klar på at tage udfordringen op

– Ja, vi skal se om ikke vi kan få scoret lidt mere end i de første par kampe, ellers bliver det mere end svært mod et rigtig, rigtig stærkt BSV hold.

Når man ser deres trup, er der ikke bare én profil på alle pladser, men også på bænken er der profiler nok til et helt ligahold. Det er et hold der har alle udfordringer til at slutte helt i top og i min optik har man også et hold der kan stå med guldet til sidst.

Vi skal se om ikke vi kan få en bedre start end sidst, hvor vi lynhurtigt kom bagud med en 5 – 6 stykker. Vi skal være helt klar på at det ikke er nok at komme med 98 %, vi skal helt op på den høje klinge fra start, hvis vi vil have en chance.

Når det så er sagt så synes jeg også at vi har vist flot spil gennem sæsonen og vi går da helt klart efter sejren og de 2 point, så må vi se om det lykkes. Vi skal have fundet nogle ting i angrebsspillet og så skal vi fortsætte den gode defensiv vi har præsteret i så mange kampe.

Vi kommer med fuld gas og håber at vores fantastiske publikum vil bakke os op på samme entusiastiske måde som altid, det kan blive udslagsgivende at vi bliver båret frem – slutter træneren, der ser frem til en spændende kamp.

SønderjyskE – BSV spilles onsdag d. 27. april kl. 18.30 i Broager Sparekasse Skansen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus