Søg

Optakt Århus-SønderjyskE

Anders Gormsen, 29. september 2019, kl. 18:10

Det er to hold der står helt lige på pointtavlen når håndboldherrerne skal forsøge at hente en sejr på ude bane mod Århus Håndbold i mandagens kamp i Primo Tours Ligaen.

De to hold spiller ofte nogle tætte kampe mod hinanden og der er ingen grund til at tro, mandagens opgør skulle skille sig ud.

Århus holdet kommer ind til kampen fuld af selvtillid efter en imponerende storsejr ude over Skanderborg. 24-33 endte kampen efter stor Århus dominans.

Holdet fra Smilets By har en skrækindjagende bagkæde bestående af Nikolaj Læsø, Anders Martinusen og Torben Petersen. Tilsammen har de tre lavet 106 af Århus 154 mål, så det er en trio der skal i kort snor, hvis det er muligt.

Vi har ligesom Århus 6 point for de første 5 kampe og måtte i den seneste kamp se et godt spillende Aalborg mandskab rende med sejren og de to point. Det var dog en kamp hvor der var mange gode momenter, men hvor den sidste skarphed manglede. Det bliver der forhåbentlig mulighed for at rette op på i mandagens kamp, hvor to point vil lune godt.

Århus Håndbold-SønderjyskE spilles mandag d. 30 september kl. 18.30 i Ceres Arena


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus