Søg

Øretæve mod Mors-Thy

Anders Gormsen, 8. oktober 2020, kl. 16:55

På en aften hvor ikke ret meget lykkedes måtte vi se gæsterne fra Mors-Thy løbe med begge point efter et klart nederlag på 25-37.

Det så eller meget fornuftigt ud i begyndelsen af kampen hvor vi var med til 6-6 efter 10 minutter, men derfra gik alt gæsternes vej.

Vi fik ikke tacklet igennem i forsvaret og keeperne der ikke havde særlig gode betingelser fik ikke fat i ret meget samtidig med at afslutningerne manglede den sidste kvalitet. Derfor måtte vi se Mors-Thy lægge afstand til os på måltavlen trods time-out og forskellige opstillinger i både forsvar og angreb. Stillingen ved pausen lød på 13-20 og hvis vi skulle kæmpe os tilbage stod det klart at vi skulle få scoret nogle lette mål fra starten af anden halvleg.

Det skete desværre ikke. Gæsterne scorede de første 3 mål og dermed var kampen reelt afgjort. Spillerne prøvede men et godt spillende Mors-Thy mandskab var for dygtige denne aften og det blev til et klart nederlag på 25-37.

Cheftræner Jan Pytlick var naturligt nok en skuffet mand efter kampen

– Jeg er først og fremmest skuffet over at vi slet ikke kan matche Mors-Thy i kampen. Vi falder fuldstændigt ud i vores defensiv og har for få redninger. Vi scorer selv 25 og det er vel egentlig OK, men at vi lukker 37 ind er slet ikke godt nok.

– Vi svinger meget i præstationerne, men jeg synes alligevel at spillerne får løbet retur og aldrig giver op, men det var ikke nok i dag.

SønderjyskE – Mors-Thy Håndbold 25-37 (13-20)

Målscorere for SønderjyskE:  Thomas Mogensen 5, Tobias Møller 4, Jon Andersen 4, Nikolai Vinther 4, Oliver Nøddesbo Eggert 3, Frederik Ladefoged 2, Morten Bjørnshauge 2, Alec Smit 1.

Målscorere for Mors-Thy Håndbold: Erik Thorsteinsen Toft 9, Bjarke Christensen 6, Frederik Tilsted 6, Emil Bergholt 4, Jonas Gade Nielsen 3, Sander A. Øverjordet 2, Jacob Hessellund 2, Lasse Pedersen 2, Mads Hoxer Hangaard 1, Allan Toft Hansen 1, Tim Sørensen 1.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus