Søg

Nyt håndboldbrag venter

Anders Gormsen, 10. oktober 2019, kl. 8:19

Torsdag aften går det atter løs i Broager Sparekassen Skansen når vores lokale helte skal forsøge at fortsætte det flotte spil, når Skanderborg Håndbold kommer på besøg i Primo Tours Ligaens 7. runde.

De grønne fra Skanderborg har 5 kampe for de første seks kampe, med sejre over KIF og Nordsjælland og et imponerende uafgjort resultat mod topholdet Aalborg, endda på udebane. Senest er det blevet til et smalt nederlag ude mod GOG på 29-27, så det er et hold der er al mulig grund til at have stor respekt for.

Historien viser da også at vi ofte spiller nogle yderst tætte kampe mod Skanderborg, de seneste gange er det dog os der har trukket det længste strå og det skulle det også gerne blive i torsdagens kamp.

Hvis holdet præsterer som i de seneste kampe er det bestemt også muligt at hente begge point. Den unge trup har vist at når tingene fungerer så er det på et rigtig højt niveau.  Det bliver også nødvendigt i kampen mod Skanderborg at vi finder den kollektive gode præstation frem med base i en god defensiv der giver keeperne gode betingelser. I den anden ende skal der skarphed i afslutningerne og på returløbet da Skanderborg er et hold der gerne vil løbe hurtigt når chancen byder sig.

SønderjyskE-Skanderborg spilles torsdag d. 10. oktober kl. 20.00 i Broager Sparekasse Skansen og kan følges live på TV2 Sport.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus