Søg

Ny svær kamp venter

Anders Gormsen, 16. februar 2020, kl. 18:53

Mandag aften skal håndboldherrerne forsøge at gentage det flotte spil der gav en sikker sejr over Århus, når holdet spiller udekamp mod Skanderborg.

Begge hold har 20 point for 19 kampe og er placeret på 7. og 8. pladsen i tabellen, så en sejr er vigtig for begge hold for at holde fast i slutspilsdrømmen.  Det skal dog også pointeres at uanset udfaldet af kampen er intet afgjort endnu, i en liga der er utrolig tæt, når man lige ser bort fra Aalborg, der kører deres eget løb.

Skanderborg stiller med en trup hvor rigtig mange spillere byder ind og kan være kampafgørende. Her i  blandt  holdets to topscorere, Cornelius Kragh og Morten Balling, men også målmand Kristoffer Laursen der før har lukket gardinet ned.

Kampene mellem de to hold er som regel tempofyldte og fulde af intensitet og mandagens kamp ser ikke ud til at blive nogen undtagelse, med henblik på betydningen. De sidste par opgør er endt til Skanderborgs fordel, det første opgør i denne sæson mellem de to hold endte 27-32 i Broager Sparekasse Skansen, så nu er der tid til revanche.

I vores seneste kamp spillede vi drømmehåndbold langt hen ad vejen og første halvleg mod Århus er noget af det bedste man har set et SønderjyskE hold spille i meget lang tid. Den præstation har naturligvis givet truppen et godt rygstød og bevis på at den proces holdet er inde i går den rigtige vej og vi håber selvfølgelig at vi kan ramme det igen på mandag.

Skanderborg-SønderjyskE spilles mandag d. 17. februar kl. 20.00 i Fælledhallen i Skanderborg.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus